Viikonloppuna piipahdin shoppailemassa. Tänä vuonna kauppojen alennusmyynnit eivät ole aiheuttaneet juurikaan himoituksia, en vain ole jaksanut käydä alerekkien ja -laatikoiden kimppuun. En muutenkaan ole kaupoissa valikoimien kaivelija vaan kiertelen ympäriinsä ja tutkin vasta, jos sattuu silmiin osumaan jotain kiinnostavaa. Eri asia on, jos etsii jotain tiettyä kuten vaikkapa verhoja tai housuja.

IMAG2201.jpg


IMAG2202.jpg


Gina Tricotista ostin itselleni mustan tuubihuivin. Käytän harvoin paksuja kaulaliinoja, sillä hikoilen helposti. Yleensä kaulassani syksystä kevääseen on ollut musta pashminahuivi, jonka olen päistä solminut tuubiksi. Nyt olen kimpaantunut aina väärässä paikassa oleviin solmukohtiin ja jotenkin huivi on alkanut tuntumaan nuhjaantuneelta. Hyväkuntoinen se kuitenkin vielä on, joten pyykkikierroksen päätteeksi se pääsee irti solmuistaan ja perinteiseen käyttöön ihan sellaisenaan tai vaikkapa harteille lämmittämään.

Tämä uusi huivi on 100% puuvillaa, sopivan ohuen ja vilpoisen tuntuinen ollessaan kuitenkin kiedottuna tarpeeksi lämmin. Eikä inhottavia painavia solmuja!

IMAG2206.jpg


IMAG2209.jpg


Anttilasta löytyi sitten loput hankinnat. Pari säilytyskoria puoleen hintaan, melkein samanlaiset kuin Tigerista ostamani Säilytyskorit hatuille, hanskoille ja huiveille. Lisäksi uudet patakintaat (ne tulevat näkymään paremmin muussa yhteydessä myöhemmin) sekä harmaa neulekuvioitu posliininen tuikkukippo. Vielä en tiedä, mitä tuolle tekisin, laittaisinko säilöön ensi joulua varten vaiko jättäisinkö vielä lopputalveksi esille. Kaunishan tuo on ja saisin tuon avulla sitä niin sanottua palmikkoneuletta sisustukseen lopputalveksi, mitä toki ensisijaisesti olen toivonut koristetyynynpäällisen muodossa. ;)

Toinen säilytyskoreista pääsi jo käyttöön. Haaste: Purkkien ja purnukoiden säilytys -postauksessa vilahtanut säilytysongelma tv-tason vieressä on nyt sitten tilapäisesti ratkaistu tällaisella korilla. Parempi vaikkei vielä täydellinen. 

Ennen

IMG_2953.JPG


IMG_2795.JPG

TV-tason vasemmalla puolella näkyy ylemmän kuvan kosmetiikan säilytyspaikka.

Jälkeen

IMAG2214.jpg


IMAG2216.jpg


Kosmetiikan määrä väheni "olohuonesäilytyksessä" sekä nyt näyttää jotenkin jämptimmältä. Vieläkään ei tietenkään olla ihannetilanteessa, sillä ihannetilanteessa näkyvillä olisi korkeintaan käsirasvaputilo. Mutta koska vasta harjoittelen kaaoksen selättämistä ja järjestyksen ylläpitoa (joo, oikeesti ;)) niin annetaan tämä vielä anteeksi ja ollaan kärsivällisiä.

Toiselle korille on parikin mahdollista käyttötarkoitusta, mutta en ole aivan varma vielä, mitä teen. Ratkaisusta sitten lisää, kun sen teen. :)

Ja heeeeei, taas on muutama lukija tullut, nyt ollaan jo luvussa 289! Wau, tervetuloa vaan! :)