Löysin ainakin tilapäisen ratkaisun keittiön tasolle eksyville tavaroille. Taannoin ostin Anttilasta pari valkoista säilytyskoria, joista nyt toisen sitten sijoitin keittiön tasolle keräämään kertyvää sälää.

IMAG2790.jpg

IMAG2793.jpg

Tuohon laatikkoon kippaan kaiken taskuistani, kun tulen kotiin. Jostain syystä, vaikka eteisessäkin on hyllykkö, kävelen kotiin tullessa keittiön tasolle saakka ja tyhjennän taskuni tasolle. Samoin kippaan laatikkoon tulevan postin ellen sitä samantien käy läpi ja arkistoi. Ehkäpä ajan kanssa opin (tai sitten en), että laatikosta ei ole kiireessä ja tarpeessa kiva kaivella asioita. ;)

Keittiön taso on muutenkin pysynyt ihan siistinä (huisia!), mutta siihen on parin päivän aikana rantautunut hedelmäkulho, blenderi ja purkillinen (Cocovin) Smoothie-mixiä. Jälkimmäiset ovat siinä lähinnä siksi, että niitä tulisi käytettyä. Kaapin perukoilla ne vain unohtuisi. Yleisilme on kuitenkin tasolla vielä siisti ja se riittänee minulle.