Kuten kaikki sisustuksesta kiinnostuneet ovat jo varmaan panneet merkille, Keskon Anno Collection on kokenut aika huiman muutoksen ja raikastuksen. Annon tuotteissa löytyy keväälle niin makoisia ja kauniita tuotteita, että melkein hirvittää.

Anno+keva%CC%88t+2013+1.jpeg

Anno+keva%CC%88t+2013+2.jpeg

Uudistunut Anno-tuotemerkkimme herää alkukevääseen aasialaisista kulttuureista ja luonnosta vaikutteita poimivalla trendillä. Alkukevään ilme rakentuu sitruunankeltaisen, sammuneen mintun, puuterisen nuden ja vaalean laventelin paletilla. 

Aasialaisten perinteiden vaikutus näkyy tuotteissa ja esillepanoissa. Printeissä näkyvät origamitekniikan taitokset ja kolmiokuviot ja aasialaiset kukka-aiheet. 
Kuoseissa kontrastit syntyvät vanhojen aasialaisten vesivärimaalausten innoittamilla pehmeillä liukuvärjäysefekteillä. 

Kerroksellisuus, ohuet materiaalit, läpinäkyvyys ja kevään kirkkaan valon innostamat sävyt ohjaavat Annon kohti kevättä.

Anno+keva%CC%88t+2013.jpeg

Anno+keva%CC%88t+2013+3.jpeg

Kuvassa näkyvää patakinnasta minulla onkin kaksi ja ne vilahtivat Tiskipöydän siivous ja somistelua -postauksessa. Annon astiat ovat myös ihanan pelkistetyn näköisiä ja niistä voisikin saada itselleen kivan astiaston.

Anno+keva%CC%88t+2013+4.jpeg

Kevään himoitut pastellivärit, pirtsakka keltainen, tasapainottava harmaa sekä kankaista muun muassa pellava ovat hyvin edustettuina mallistossa.

Uudistuneen Pirtan myötä keväälle on tarjolla myös räikeitä ja kirkkaita värejä kuten oranssia, keltaista, vihreää, sinistä ja korallia. Pirta-malliston tuotteista voisikin valita jonkun väriläikän pelkistettyyn valkoiseen sisustukseen.

Pirta-kuoseja+keva%CC%88t+2013.jpeg

Pirtan vuoden 2013 avaa valoisuutta ja elämäniloa pursuava trendi. Reippaan muodonmuutoksen kokenut Pirta-tuotemerkki korostaa aitoa sisustamisen iloa. 

Reipas Pirta-mallisto on suunniteltu niille, jotka eivät suhtaudu sisustamiseen liian vakavasti, vaan ottavat sen kepeämmin. Hinnaltaan edullisessa Pirtassa kuoseja yhdistellään vapaasti "mix&match" -tyyliin. 

Kevään Pirta-malliston tuotteet ovat pirteitä ja iloisen värikkäitä. Väripaletissa aukeaa talven jälkeen kevään raikkaassa valossa kylpevän, voimakkaasti kukkaan puhjenneen luonnon sävyt ja pehmeät, pyöreät muodot.Pirta-mallisto Anno Collectionin tapaan on saatavilla Kodin Ykkösestä, Anttiloista ja Citymarketeista sekä kaikkien edellä mainittujen verkkokaupoista.


Kuvat: Kesko