Jäin eilen miettimään hyvinvointiasioita ja sitä, mitä kaikkea esimerkiksi tämä naaman kuntoon saaminen vaatii. Oli pakko ottaa kuva siitä pillerimäärästä minkä aamuisin pistän kurkusta alas, sillä tuntuu kuin olisin vanha tai vakavastikin sairas kun niin monta pilleriä tulee otettua päivittäin. Ja oikeasti ne kaikki on vaan vitamiineja ja sen semmoisia.

IMAG2764.jpg
2 D-vitamiinitablettia, sinkkitabletti, monivitamiini, C-vitamiini, kromi sekä tuo musta on Ducray-kuurin lisäravinnepilleri.

Noiden lisäksi pitäisi huolehtia maitohappobakteerien sekä kalaöljyjen saannista eli ostoslistallani on molemmat. Siitä saisi yllä oleva satsi vahvennusta vielä kahdella pillerillä. Ja jos kyseisiä ravinteita ei saa tarpeeksi ravinnosta (tarpeeksi D-vitamiiniahan ei tietty tähän aikaan vuodesta saa mistään) on ne saatava osittain purkista. Ja kaikki nuo ravinteet ovat tärkeitä taistelussani hiustenlähtöä vastaan sekä kasvojeni ihon parantamisessa.

Kuvankaappaus+2013-1-26+kello+13.20.56.p

Kuvankaappaus+2013-1-26+kello+13.32.19.p
Kuvat: Apteekkituotteet.fi


Ruokavalion kuntoon pistäminen on vielä kesken, joskin edistystäkin on tapahtunut. En mitenkään kuitenkaan saa ravinnosta ja ympäristöstä noita tarvitsemiani juttuja, en sitten millään. Aika hurjalta vaan tuntui kun tajusin vitskumääräni vaikka hyväksihän nuo on eivätkä kai kovin pahasti edes riitele keskenään?

Kuinka monen purkin kantta teillä availlaan päivittäin vai käytättekö mitään lisäjutskia?