Pari päivää sitten Lahjakortti Ostohyvitykseltä -postauksessani pohdiskelin voittamani lahjakortin käyttömahdollisuuksia ja yksi suurimmista himotuksistani olisi käydä ostoksilla Iittalan myymälässä ja hankkia sieltä jo pidempään himoitsemiani ja tarvitsemiani juttuja. Kartoitin hieman valikoimaa, tarpeitani ja halujani ja seuraavia juttuja haluaisin.

Desktop5.jpg

Kastehelmi-kynttilälyhtyjä kirkkaana, mattakirkkaana sekä harmaana ja tietenkin sitruunankeltaisena. :)


Desktop6.jpg


Nykyään minulla on juomalaseina Ikeasta ostetut lasit. Täysin toimivat ja ulkonäöltään simppelit, joten kyllästymistäkään ei ole juurikaan. Olen kuitenkin jo jonkin aikaa miettinyt lasien uusimista ja jotenkin Iittalan Lempi-sarja kiehtoo. Sopisi niin arkeen kuin juhlaankin. Stockmannilla piipahtaessani jäin miettimään myös Iittalan Essence-sarjan vesilaseja, eivät pöllömmät nekään.


Desktop7.jpg


Kivi-kynttilälyhdyt lähtisivät kotiin samoissa väreissä kuin Kastehelmet eli kirkkaana, mattakirkkaana, harmaana ja sitruunankeltaisena. Tuota sitruunankeltaista tarvitsee kuitenkin käydä livenä vielä katsomassa, että minkälainen keltainen se loppujen lopuksi onkaan.


Desktop9.jpg


Haluaisin kirkkaana Iittalan Aalto-maljakon joko 16 tai 20 senttisenä. Livenä tarvitsee vielä hieman tutkailla kokoeroja. Olisikohan esimerkiksi tulppaaneille ja ruusuille 16 senttinen tarpeeksi korkea, vai pitäisikö olla 20cm? Jotenkin en kamalasti innostu niistä korkeista maljakoista vaan ennemmin tästä hieman laakeammasta. Lisäksi Aalto-malja kirkkaana olisi kiva. Minulla onkin jo se kaikista pienin eli 30 x 98 mm.


Hiljattain+pa%CC%88ivitetty9.jpg


Olen aloittanut keräämään astiasarjana valkoista Teemaa. Mulla on jo ruoka- ja leipälautaset, mutta vielä puuttuu kulhot ja kahvikupit. Olen hyvin pärjännyt niin, että kulhoina ja kahvikuppeina on valkoiset House-sarjan (S-ryhmän merkki) Kombit. Ovat muotokieleltään aika samanlaiset kuin Teema. Nyt pitäisi sitten miettiä, että kerätäkö astiat nyt kasaan vaiko sitten joskus.

Iittala+Kastehelmi+kulho+1,9l.jpg

Kastehelmi-tarjoilukulho olisi kiva. Kulhon tilavuus on 1,9 litraa ja siihen saisi kauniisti esille hedelmät ym.


Iittala+Vitriini+kirkas+108x108mm.jpg


Minulla on myös kaksi Vitriiniä, isompi ja pienempi. Joskus haluaisin vielä ainakin yhden isomman. Tämä tosin ei ole kovin korkealla ostoslistallani, sillä jo olemassaolevilla pärjään ihan kivasti. 


Desktop8.jpg


Iittala Collective Tools-sarjan juustohöylää voisi miettiä ja harkita. Oma juustohöyläni alkaa olla jo aikansa elänyt eikä sillä kovin sharppeja viipaleita enää saa, joten uuden hankkiminen alkaa olla pian ajankohtaista. Samoin ihastuin näihin Origo-astioihin mustana eli ylläolevan kuvan mukaisina. Ihanan raikas, voisi ostaa pari mukia ja pitää vaikka esilläkin kun on väriltään noin raikas. Tämä ihastus menee tosin ennemminkin sinne himoituslistalle, tarvetta näille ei ole. :)

Nyt pitäisi sitten vaan käydä myymälässä hieman hipelöimässä näitä, tehdä oikea ostoslista hintoineen päivineen ja sitten tilata Superlahjakortilla sopivan summainen lahjakortti Iittalaan. Turhat ilmat pois siis lahjakortista. Toisaalta ostoslistalle voisi lisätä pari Muumimukiakin, sillä pari niistä on taas poistumassa tuotannosta. Tosin onneksi vasta kesällä 2013. Toinen poistuvista oli muistaakseni Vilijonkka. Tähän Muumiaiheeseen palaan kyllä taatusti vielä jossain kohtaa. :)

Mutta että sellaisia aatoksia tällen lauantain ratoksi. Mitäs mieltä te olette tästä ajatuksesta, että hankkisin kauan kaipaamiani Iittalan tuotteita tuolla lahjakortilla? Olisiko fiksu veto? :)


Kuvat: Iittala