Aloitetaanpa blogin uusi vuosi listaamalla tänne materiaan liittyvät tavoitteet tälle uudelle ja toivottavasti entistäkin upeammalle vuodelle.

besta%CC%8A+120x40x48+kaksi+kappaletta.J

Bestå! Kuvassa on 120 x 40 x 48 kokoinen Bestå-kaappi, joita olisi tarkoitus saada kaksi kappaletta vierekkäin niin sanotusti tv-tasoksi. Television lisäksi olisi tarve saada kaappitilaa sekä myöskin tasotilaa erilaisille somisteille. Beståsta olen haaveillut nyt keväästä 2011 saakka, joten eiköhän tämä ole sisustukseen liittyvien hankintojen osalta nyt se prioriteetti ykkönen!

EOS_650D_Default_tcm22-932879.jpg

Alkusyksystä (2012) päätin vihdoin, minkä merkkisen järjestelmäkameran haluan. Merkiksi valikoitui Canon. Se on kuulema aloittelijalle näppärä valinta ja monet ammattikuvaajatkin vannovat Canonin nimeen. Tämän päätöksen myötä Canonilta oltiin minuun yhteydessä ja he tarjosivat mahdollisuutta lainata kameroita ja tarttumalla tilaisuuteen sain puolen vuoden aikana useampaakin eri mallista järkkäriä ja yhtä pokkariakin kokeilla. Suuri kiitos Canonille! Uskon, että malliksi voi hyvinkin valikoitua EOS 650D - tuskin kovin paljon vanhempaa mallia rungosta kannattaa hankkiakaan - mutta tarkempi pohdinta tapahtuu sitten, kun kamera on vara hankkia. Mutta toivon kovasti, että tänä vuonna saan elämäni ensimmäisen järjestelmäkameran.

2_154597-1200x1200.jpeg

Tulostin on ehdottoman tärkeä hankinta. Sille olisi jo niin monen monta kertaa ollut todellista tarvetta, joten tänä vuonna se on hankittava. Tämä valkoinen Canonin Pixma on todella varteenotettava vaihtoehto.

dyson_dc29.jpg

Dyson imuri tai vastaavanlainen muulta merkiltä. Aivan ehdoton, jotta siivouksesta tulisi edes hieman yksinkertaisempaa kuin nykyään. Minulla on pieneen kotiin todella sopiva imuri, Electroluxin Ergorapido ja sillä imuroi pienessä hetkessä pikkuisen asunnon. Ongelma on sängyn ja sohvan alta imuroiminen. Rikkaimuri-ominaisuuden vuoksi imuri ei mahdu sänkyni alle, vaikka lattian ja sängyn välinen aukko on reilu, noin 20cm ainakin. Rikkaimuriosa on sen verran paksu, että ei mahdu. Sama tietenkin sohvan kanssa. Ergorapidolla imuroimisen lisäksi - jotta pölyt saa pois - pitää vielä erikseen pyyhkiä lastan kanssa, kun taas normi-imurin kanssa sängyn ja sohvan alle pääsisi. Hankintalistalla siis pienikokoinen perus imuri ja pölypussiton versio kiitos.

bekvam-porrasjakkara__0122140_PE278505_S

Tämä tappi ei vaan herkästi ylety kovin korkealle, joten hankintalistalla myös pidemmän aikaa ollut Bekväm-porrasjakkara Ikeasta. Valkoisena.

Sensai+38.jpg

Minun äärettömän herkille silmilleni sopiva Sensain 38-ripsari on hyväksi todettu. Pysyy hyvin sateessa, tuulessa ja tuiskussa ja on todella helppo pestä pois. Ja tosiaan, ei mitään oireita herkissä silmissäni tätä käyttäessä. Eikä varise.

Tiedän, että pitkin vuotta tuleen himoitsemaan ja haluamaan paljon muutakin materiaa. Aika näyttää ja varmasti hankintoja tulee tehtyäkin, mutta tässäpä tämä lista, jota voi sitten vuoden päättyessä tutkailla, että toteutuiko nämä tarvehankinnat vuoden aikana.

Tarkoitus on listailla myös materiaalittomia tavoitteita ja toiveita tälle tulevalle vuodelle, mutta niistä lisää vielä tällä viikolla. :)