Minun vuoteni vaihtui tiedolla, että olen voittanut 500 euron Aurinkomatkojen lahjakortin. Ihan kovin paljon parempia uutisia en kai olisi voinut näin vuoden aluksi saada. :)

banner_lahjakortti.jpg
Kuva: Aurinkomatkat

Kyseessä oli Ostohyvityksen julkaisijakilpailu, jossa tietyn määrän potentiaalisia asiakkaita hankkineet osallistuivat matkalahjakortin arvontaan. Minä mainostin blogissani Ostohyvitystä TradeDoublerin bannereilla sekä tekstilinkeillä ja sain tosiaan - kiitos teidän - potentiaalisia asiakkaita hankittua Ostohyvitykselle.

Kuvittelin, ettei fiilis tästä voisi nousta, mutta olin väärässä. Ostohyvitykseltä otettiin minuun yhteyttä uudelleen ja minulle tarjottiin mahdollisuutta ottaa Aurinkomatkojen lahjakortin sijaan Superlahjakortti.

front_image3.jpg

Hieman tutkailin Presentcard.fi -sivustoa eikä mennyt kovin kauaa, kun tajusin ettei tarjouksesta kannata todellakaan kieltäytyä!

Superlahjakortti käy muun muassa seuraavissa paikoissa

100527.png
100548.png

100561.png

100595.png

100636.png

100645.png

100685.png

100686.png

100687.png

100689.png

100719.png

100734.png

100967.png

100966.png

Lisäksi on erilaisia elämyslahjakortteja, kylpylöitä yms.

Kaikki Presentcard-lahjkortit löytyy täältä.

Olen aivan ulalla. En oikein edes ole sisäistänyt, että minulla on lahjakortti, joka käy vaikka missä. En todellakaan tiedä, mitä sillä tekisin. Pää on yhtä sekametelisoppaa, sillä mulla ei ikinä koskaan ole tuollaista lahjakorttia ollut eikä tuollaisella summalla. Ehkä mä sekoan tai jotain. ;)

Voin todellakin suositella mainostamista muillekin bloggaajille. Kyse on kuitenkin lisätienestistä ja pieni extratulo meille sisustajille varmaan olisi tarpeen. Ja kuluuhan sitä rahaa vaatteisiin, kosmetiikkaan, ruokaan ja muihin vapaa-ajan juttuihin. Siinä ehkä se isoin syy mainostukselle. Lisäksi kun siihen yhdistää kaiken sen mukanaan tuoman hyvän, niin näen mainostamisen vain positiivisena juttuna, varsinkin, kun toimii asiallisesti ja muita ihmisiä kunnioittaen, unohtamatta omaa itseään ja moraaliaan. TradeDoublerin ja TradeTrackerin kautta mainostaminen - jotka itselläni on ne pääkumppanuusmarkkinointiyritykset - on tuonut elämääni myös uusia ihmisiä, erilaisia tilaisuuksia sekä uuden oppimista blogimaailmasta, mainonnasta ja markkinoinnista, omasta itsestäni... Niin moni elämän asia kuitenkin kun tiedetysti nivoutuu keskenään.

Mahtava kiitos Ostohyvitykselle tästä kilpailusta. Kyllä se kertoo yrityksestä ja sen toiminnasta paljon, että miten yritys ottaa huomioon asiakkaansa ja yhteistyökumppaninsa. Ja minut yhteistyökumppanina otettiin huomioon tämän kilpailun lisäksi sillä, että minulle tarjottiin tietyn firman lahjakortin lisäksi mahdollisuutta valita myös toinen monipuolisempi  lahjakortti. Ja koska edelleen uskon Ostohyvitykseen, kuten tein jo ennen tätä voittoa, suosittelen sen mainostamista muille bloggaajille sekä myös sinne rekisteröitymistä asiakkaana. Ostohyvityshän on siis sivusto, joka maksaa prosentuaalisen summan tekemistäsi ostoksista niissä verkkokaupoissa, jotka ovat Ostohyvityksessä mukana.

Klikkaa tästä Ostohyvitykseen!

Tämän (ehkä hieman sekavankin) kirjoitukseni myötä kannustan teitä kaikkia ottamaan tilaisuuksista kiinni, mikäli se vaan on mahdollista ja kokeilkaa erilaisia asioita. Koskaan ei tiedä, mitä elämä tuo tullessaan. :)

Kiitos myös, että olette olleet mukana mahdollistamassa tätä kaikkea ja haluan kiittää jokaista kirjautunutta ja kirjautumatonta lukijaa. Kiitos jokaisesta kommentista, jonka olette kiireiltänne ehtineet jättää blogiini. Ilman teitä höpisisin täällä yksinäni tai sitten en olisi jaksanut ehkä edes jatkaa.

Kiitos <3