Viimeksi kun siivosin tiskipöytäni päätin yrittää, että se ei pääsisi ihan heti kovin kauheaan kuntoon ja olen siinä aika hyvin onnistunut. Kuulostaa ehkä typerältä, mutta olen vähän tämmönen, että tavarat saattaa välillä jäädä käsistä vääriin paikkoihin. ;) Järjestelmällisyys muuallakin kuin pään sisällä on niitä opeteltavia juttuja... jos se ei luonnostaan onnistu. Ehkä siihenkin voi oppia?

IMAG2472.jpg

Samaan aikaan kun tiskipöytä on pysynyt kuosissa, on keittiön toinen taso (laminaattitaso) sitten kerännyt roipetta enempi kuin laki sallii. Blogeja kun lukee, niin aika monella tuntuu tavarat kertyvän keittiön tasoille, mikä siinäkin lienee takana. ;) No omani oli jo tosi hurjassa kunnossa, mutta nyt se on siivottu ja tyhjennetty.

IMAG2774.jpg

Tarkoitus olisi yrittää olla tarkkana kuin porkkana tasolle päätyvien tavaroiden suhteen. Nyt siinä möllöttää vain yksi kuva kehyksissä (uusi kehys ostoslistalla).

IMAG2779.jpg

No okei, ei tilanne ihan näin ihanteellinen ole. :) Muutama lippulappunen, laturi, huulirasva ja muistivihko hengailevat vielä tason päällä. Mut sehän on melkein kuin ei mitään, eikö vaan!

IMAG2782.jpg

Tohon voisi koittaa löytää jostain jonkun astian, laatikon tai vastaavan, johon saisi ihan luvalla kertyä tilpehööriä ja voisi sitten aina vaikka viikottain käydä sisällön läpi ja siirtää roskiin tai pidempiaikaisiin arkistoihin.

Onko teillä kotona paikkoja, jonne herkästi kertyy sekalaista sälää? Jos on, miten olette ratkaisseet mahdollisen ongelman?