Iittalan lahjakortti saapui eilen postissa ja suuntasin hetimmiten Iittalan myymälään ostoksille jo valmiiksi tehdyn ostoslistani kanssa.

IMAG2528.jpg

Kotiutin kaksi Kastehelmeä, kirkkaan ja sitruunankeltaisen. Olisin kuvannut mielelläni myymälässä vierekkäin sitruunankeltaiset Kastehelmen ja Kivi-kynttilälyhdyn, jotta olisitte nähneet niiden värisävyt ja -erot, mutta myymälässä kuvaamiseen en valitettavasti saanut lupaa.

IMAG2530.jpg

IMAG2544.jpg

Kuvasin siis keltaisen Kastehelmen nyt yhdessä kirkkaan kanssa ja otin kuvaan mukaan keltaisen Elefantti-tyynynpäällisen, jotta värivertailu olisi edes jotenkin mahdollista.

IMAG2536.jpg


IMAG2532.jpg


IMAG2537.jpg


Olen tyytyväinen ostoksiini ja jopa tuohon sitruunankeltaiseen väriin. Lasissahan värit ovat aina eri tavalla esillä kuin esimerkiksi tekstiileissä. Kivi on paksumpaa lasia, joten väri on siinä hieman tummempi tietenkin. Nyt minullakin on omat Kastehelmet. <3