Oho! Vähän on jäänyt näihin haasteisiin vastaaminen. Nyt kuitenkin otetaan härkää sarvista ja pistetään vastauksia kehiin. :)

Valloittava ystäväni Denise La Chica Loca -blogista heitti mua 8 asiaa minusta -haasteella, jossa säännöt ovat seuraavanlaiset:

1. Kiitä haasteen antajaa
2. Jaa haaste kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoita näille kahdeksalle haasteesta
4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi

Lisäksi sain tämän saman haasteen A blog with substance -nimellä myös Sarafinalta From Sarafina with love -blogista sekä upealta Annalta Girly Style -blogista. Kiitos teille kaikille ihanille tytskille! <3

Sitten se vaikein osio eli niiden asioiden kertominen. Pyydän anteeksi, jos sekaan tulee asioita, jotka jo aiemmissa blogini historian haasteissa olen paljastanut.

2012-10-24_1351071851.jpg

1. Minulla on vielä noin kuuden kilon matka "viralliseen" normaalipainooni.

2. Loppuvuoden aikana katsoin melkein yhtä soittoa Netflixistä Vampyyripäiväkirjojen ensimmäisen ja toisen tuotantokauden. Olen täydellisessä koukussa enkä malta odottaa kolmannen kauden alkamista.

3. Olen alkanut vakavasti harkitsemaan harmaan värin lisäämistä sisustukseni perusväreihin.

4. Sohvapöytäni alla odottaa 20 cm:n korkuinen pino lukemattomia lehtiä. Lukemattomia lehtiä on myös lehtitelineessä.

5. Inhoan punaviiniä.

6. Mielestäni alkoholi ruoan kanssa pilaa ruoan maun.

7. Olen vastentahtoisesti sinkku.

8. Vastentahtoisesti sinkkuna oleminen hävettää minua.

2012-11-06_1352213726.jpg

Tähän samaan haasteeseen haastan seuraavat blogit


Paljastuksia sitten kehiin vain! :)

Ja hei tähän loppuun vielä lämpimästi tervetuloa kaikki uudet lukijat! Teitä on nyt 299 eli 300 kirjautuneen lukijan raja rikkoontuu pian eli tässä tarvitsee ihan oikeasti alkaa pohtimaan tulevaa arvontaa (taaaas ;)). Mitähän sitä keksisi, hmm... Ja hei sekin vielä, että jos teitä on kirjautuneita nyt 299, niin voi että miten paljon enemmän teitä todellisuudessa onkaan. WAUDE! Kiitos <3