Tätä hetkeä on moni odottanut kauhulla, mutta itse kuulun siihen porukkaan, joka on ollut muutoksesta innoissaan. Helsingin Sanomat ilmestyvät tästä päivästä lähtien tabloid-koossa ja viime kirjamessuilla tein koetilauksen kuukaudeksi tästä tabloidista. Olen joskus ennenkin tilannut pieniksi pätkiksi Hesaria, mutta tosi on, että sen lukeminen on ollut vaivalloista, koska melkein ainoa paikka, jossa sitä on ollut tilaa lukea on lattia.

IMAG2263.jpg


IMAG2265.jpg


IMAG2267.jpg


IMAG2268.jpg


IMAG2269.jpg


IMAG2270.jpg


IMAG2271.jpg


IMAG2272.jpg


IMAG2274.jpg


IMAG2277.jpg


IMAG2278.jpg


IMAG2279.jpg


IMAG2280.jpg


IMAG2281.jpg


IMAG2283.jpg


IMAG2284.jpg


Lehdestä löytyy kaikki tutut osiot kotimaan uutisista urheiluun ja sarjakuviin. Lehden lukeminen onnistuu nyt huomattavasti aiempaa kätevämmin esimerkiksi aamukahvin ja -palan yhteydessä.


IMAG2289.jpg


Ja nyt isolle ja asiapitoiselle lehdelle omasta mielestäni parasta:


IMAG2285.jpg


Mukana kuljetettavuus! Nyt sen lisäksi, että lehti mahtuu laukkuun (mahtui se toki ennenkin, mutta...) sitä voi ihan oikeasti lukea eri paikoissa, missä päivän aikana kulkeekaan. Tämä on tärkeää, sillä HS on kuitenkin sisällöltään laaja eikä sitä lue yhtä verkkaisesti kuin esimerkiksi työmatka-aamuina aikoinaan Metro-lehteä ja Uutislehti 100:sta. Nappaankin tänään lehden mukaan laukkuuni ja nautiskelen sen tarjonnasta (pitkässä) labrajonossa. ;)

Edelleenkin lehti on aivan liian kallis budjettiini, mutta tulen varmasti nauttimaan tästä tänään alkaneesta kuukauden tilausjaksostani ja jatkossakin varmaankin hyödynnän erikoistarjouksia.

Minkälainen suhde teillä on perinteisiin sanomalehtiin?