Alun perin sain tämän haasteen Pöppikseltä ja sittemmin vielä Kotiovella -blogin Jennalta, Beauty Of Life -blogin Lovelta sekä White featherdream -blogin Hannalta. Kiitos teille kaikille muistamisesta!

Haasteen säännöt

In & Out 2013 haasteessa pyydän sinua kertomaan mikä sisustukseen liittyvä asia lyö itsensä läpi ja mikä sen sijaan vaipuu unholaan kuluvan vuoden aikana? Asia voi olla esine, väri tai tyylilaji, pääasia että se liittyy sisustukseen. Kerro valintasi tekstillä, kuvilla ja/tai linkein. Myös yllä oleva haaste-kuva on käytössäsi.

Saatuasi haasteen, kerro vastauksessasi keneltä haasteen sait ja valitse viisi bloggaajaa, kenelle lähetät haasteen eteenpäin. Muista myös käydä kertomassa haastamillesi bloggaajille haasteesta! :)

Tykkään, että tänä vuonna in on edelleen kasvavassa määrin valkoinen pohja sisustuksessa, jota sitten maustetaan kodikkaaksi ja oman näköiseksi muilla väreillä. Perusvärejä ovat harmaa, beige ja musta. Lisäksi sekaan mahtuu perinteisiä kevään pastellivärejä (vanha roosa, viileä minttu) sekä rohkeita ja kirkkaita värejä. Kovassa huudossa tuntuu olevan tällä hetkellä keltainen, turkoosi, oranssi ja sininen.

IMAG2515.jpg

Puunvärisiä yksityiskohtia tullaan näkemään edelleen, pääosin juuri pienessä mittakaavassa, mutta rohkeimmat saattavat hankkia puunvärisenä myös isompia pintoja. Risuja, lasia ja metallia tullaan varmaan myös yhdistelemään perus pintojen kanssa.

Myös eläminen ja asuminen saa näkyä ihan julkisestikin; petaamattomat tai "huolimattomasti" pedatut sängyt, lehtipinot siellä täällä, ryppyiset (pellavaiset) lakanat jne.

IMAG2629.jpg

IMAG2641.jpg

Uskon, että out tulee jossain kohtaa olemaan runsaasti kromia ja kimallusta sisältävä sisustus. Vähän blingblingiä varmaan siellä täällä löytyy monestakin kodista, mutta isossa mittakaavassa tämä viime vuoden lopulla yleistynyt tyyli varmaan hiipuu vielä tämän vuoden puolella. 

Siinä omat arveluni, jotka perustuvat pitkälti täällä blogeissa ja eri verkkokaupoissa nähtyyn. Tietoa ja taitoa sisustuksesta minulla ei ole.

Laitan tämän haasteen eteenpäin seuraaville: