Ensin hieman taustaa. Minä siis televisiosta bongasin alun perin Selättimen, jolla kuntoilu näytti mielenkiintoiselta. Kirjottelinkin aiheesta tänne blogiini ja se aiheuttikin aika muhevaa keskustelua kommenttiosiossa. Eräs anonyymi kuitenkin vinkkasi samantyyppisestä laitteesta nimeltä Figure Twister ja tutkittuani asiaa hieman innostuin siitä, lähinnä siinä olevien käsivastusten vuoksi. Hintakin oli kuuleman mukaan edullisempi. Kiitos siis siitä tälle kyseiselle Anonyymille! :)

IMAG2218.jpg

Figure Twisterillä oltiin valveutuneita ja sain hyvin nopeasti heiltä yhteydenoton, josko haluaisin kokeilla laitetta. Voitte arvata, että tartuin tilaisuuteen. Ajattelin, että jos laite olisi hyvä, niin mielellään siitä teillekin kertoisin. Näillä siis lähdettiin liikkeelle ja jo ennen joulua sain laitteen kotiin.


IMAG2221.jpg


Laite oli pakattu muoviin, joka vielä yllä olevassa kuvassakin näkyy. Käyttöönotto oli siten helppoa, muovi vain pois, ohjeiden luku papereista ja eikun kokeilemaan.


IMAG2223.jpg


IMAG2225.jpg


Käsivastusten kahvat ovat pehmoista materiaalia ja istuivat hyvin käteen ilman luisumisia ja lipsumisia.

Itse paketin mukana tuli yksinkertaiset aloitusohjeet, takuuehdot (takuu 1 vuosi) ja lopussa teksti, että tuote on CE-hyväksytty, maahantuojan - AU-Real Oy - tiedot sekä valmistusmaa. Tarkemmat ohjeet sain erillisessä kirjekuoressa (kuva alla) ja olenkin jo ilmoittanut itse pakkauksen osalta niin sanotusta ohjepuutoksesta. Tuossa erikseen saamassani ohjeessa oli kuitenkin jo ihan mukavasti ohjeita kuntoilun aloittamiseksi.

EDIT: Tämä kyseinen malli laitteesta ei ole CE-hyväksytty, vaan hakemus on vasta vireillä. Laite on silti ihan kaikkien lakien ja muiden säännösten mukainen. :)

EDIT 9.1.2013 Figure Twisterin nettisivuille on tullut ohjeet laitteella kuntoiluun. Ohjeet löytyvät nettisivun ylälaidasta kohdasta Ohjeita.


IMAG2231.jpg


Seuraavassa kuvia sitten itse laitteella seisomisesta, kera ihanien kotivaatteiden. Polvipussit kollareissa ja villasukat jalassa. Normaalisti en kyllä treenaa villasukissa ja paksussa hupparissa. :D No joo, vähän nyt eksyttiin raiteilta, mut takas asiaan. :)


IMAG2233.jpg


IMAG2234.jpg


Tasapaino pysyi yllättävän hyvin mullakin, vaikka olen muutoin aika tasapainoton. ;) Siinä sitten tovin "twistasin" lanteitani ja täytyy sanoa, että jumaleissön, miten hyvältä tuntui keskivartalon kiertoliike tähän jumiutuneeseen ja kipeään rankaan. Varovasti tosin piti aloittaa, etten vaan venäytä valmiiksi kipeitä paikkoja. Vähän pitää harjotella vielä koordinaatiokykyä, että saa kädet viuhtomaan vastusten kanssa edes jotenkin järkevästi, nyt ei pelannut motoriikka sitten ollenkaan. Olisitte saaneet makiat naurut, jos olisitte nähneet mut täällä twistaamassa ja huitomassa käsivastusten kanssa! :D


IMAG2237.jpg


Tuossa se nyt on, mahtuu todellakin pieneen tilaan, joten ei aiheuta samanlaisia säilytysongelmia kuin joku kuntopyörä tai crosstrainer, joita olen niitäkin joskus harkinnut kotiin hankittavaksi.

Tykkään ja odotan, että pääsen kokeilemaan kaikenlaisia erilaisia treenitapoja. Varsinkin pakarajumpan kokeileminen kuulostaa jännältä ja tehokkaalta.

Lisää Figure Twisteristä voi käydä kurkistamassa tästä!

Ja sitten pistetään yksi Twisteri arvottavaksi teidän lukijoiden kesken! :)

Mennään tutuiksi ja hyviksi todetuilla arvontasäännöillä:

1 arpa - Kommentti tähän arvontapostaukseen. Olisi myös kiva kuulla, millaisia fiiliksiä tämä Figure Twister teissä aiheuttaa.

2 arpaa - Toisen arvan saat, jos olet kirjautunut julkiseksi lukijakseni Bloggerin kautta. Kirjautuminen on mahdollista blogini sivupalkissa olevasta Lukijat-kohdasta.

3 arpaa - Linkittämällä arvonnan omaan blogiin tai Facebook-sivuille voi ansaita kolmannen arvan. Kerro linkityksestä osallistumiskommentissasi.

Muistakaa kertoa, kuinka monella arvalla osallistutte ja myös, jos olette kirjautuneena lukijana ERI nimimerkillä kuin jolla osallistutte. Anonyymit, muistakaa jättää erottuva nimimerkki, jotta arvontavaiheessa teidät on helppo tunnistaa.

Arvonnan linkitykseen blogeissa voi käyttää alla olevaa kuvaa.

figure+twister.jpg

Arvonta alkaa hetimmiten ja päättyy sunnuntaina 27.1.2013 klo 21.

Sitten vaan hurrrjasti onnea kaikille arvontaan! :)


EDIT 9.1.2013: Blogini on tarkoitus olla hyvänmielen paikka niin itselleni kuin lukijoilleni, ei kahden yrityksen sotatanner. Tämä postaus Figure Twisteristä kertoo minun eli yhden ihmisen henkilökohtaisen mielipiteen laitteesta perustuen omiin käsityksiini ja kokemuksiini. Kokemukset ja kommentit FT:stä puolesta ja vastaan ovat edelleenkin tervetulleita, mutta koska en ole töissä Figure Twisterillä saati Selätintä markkinoivalla Wellmenillä, niin jatkossa tuotteiden niin sanotut vikailmoitukset yms. toivon ilmoitettavan asianomaisten yritysten asiakaspalveluihin. Figure Twisteriin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä esimerkiksi sähköpostitse osoitteeseen info (at ) figuretwister.fi ja Selätintä koskevissa asioissa osoitteeseen tommi (at) wellmen.fi. Jatkossa en siis julkaise täällä muuta kuin asiallisesti esitettyjä ajatuksia ja kokemuksia aiheesta sekä arvontaan tulevia osallistumiskommentteja. Aihe siis tältä osin on loppuunkäsitelty. :)

EDIT: Arvonta on päättynyt.