Buzzadorina pääsin testaamaan - monen muun tavoin - Doven Pure & Sensitive sarjan vartalorasvaa. Itselleni testailuun sain 200ml:n putilon ja eteenpäin annettavaksi kahdeksan pienempää putiloa. Kaikki pikkuiset menivät ystäville ja sukulaisilleni ja vastaanotto oli myönteistä.

IMAG2039.jpg

Kyseessä on hyvällä tavalla "hajuton ja mauton" tuote, sillä rasvassa ei ole hajusteita. Koostumus on kevyt ja olikin aika jännä siirtyä käyttämään tätä Dovea, kun olin juuri käyttänyt The Body Shopin vartalovoita, joka on todella paksua ja täyteläistä. Näin ollen hieman jännitin, että niinköhän kosteuttaa tarpeeksi. Pure & Sensitive on tarkoitettu herkälle ja kuivalle iholle, sellaiselle juurikin kuin minun ihoni on.

IMAG2041.jpg

Olen käyttänyt rasvaa aina käydessäni suihkussa. Ihoni on ollut tyytyväinen tähän rasvaan ja sen kosteutusteho on ollut riittävä keveydestä huolimatta. Jos tämä ei olisi kuivalle iholleni tarpeeksi, olisi ihoni jo ilmoitellut asiasta kutinalla. 

Pure & Sensitive sarjan tuotteissa ei ole hajusteiden lisäksi myöskään parabeenejä, paitsi tässä nimenomaisessa 200ml:n vartalorasvassa. Tuotteen esitettä lukiessani tavasin moneen kertaan tuoteselosteet ja kaikkien muiden tuotteiden kohdalla sanottiin "ei parabeenejä". Tässä ei ollut moista mainintaa ja erään toisen buzzadorin blogista löysinkin maininnan, että tässä niitä parabeenejä on. Miksi ihmeessä sarjan muissa tuotteissa ei ole, mutta tässä on? Minun mielestäni tämä on selkeä miinus ja jotenkin pilaa sen "ei parabeenejä" fiiliksen sarjan muistakin tuotteista. Itse olen tässä ajan saatossa siirtymässä - ainakin yritän - luonnonkosmetiikkaan tai ainakin tuotteisiin, joissa ikäviä lisäaineita olisi mahdollisimman vähän. Ja parabeenit ovat yksi tällainen seikka, jota tuotteissa tarkastelen. Se on kuitenkin hyvä, että nämä sarjan tuotteet ovat dermatologisesti testattuja.

IMAG2058_BURST002.jpg

Tämän Dove Pure & Sensitive Body Lotionin (200ml) suositushinta on 4,60 €. Itsestäni se tuntuu jotenkin korkeahkolta hinnalta. Vaikka rasva on ollut minulle ihan passeli, niin en silti kokenut mitään erityistä hurmiota tästä ja siksi en ehkä tuotetta ostaisi. Lisäksi tietty se parabeenien olemassaolo vaikuttaa. Käytän kuitenkin mielellään tämän testiputelin loppuun ja heille, jotka kelpuuttavat niin sanotut markettituotteet ja joille parabeenit eivät ole kynnyskysymys voin tätä suositella kyllä. Ihan passelihan tämä on. :)

IMAG2167.jpg

Muut tuotesarjan parabeenittömät tuotteet ovat Roll-on deodorantti, suihkusaippua, Deo spray deodorantti sekä käsisaippua (palasaippua).


Lisää Buzzadorista voi lukea täältä ja jos kiinnostuit, niin mukaan pääset klikkaamalla tästä. Olisi kiva, jos tätä kautta hommaan päädyt mukaan, niin käyttäisit minua suosittelijana. Buzzador-nimeni on Inanaa.