Waude, mikä uutuus tulossa Canonilta myyntiin huhtikuussa (2013)!

Tämä herätti mielenkiintoni värivaihtoehtojen, pienen kokonsa vuoksi sekä siksi, että nykyään - kuten monesti tähän mennessä - kuvaan blogiini vain ja ainoastaan puhelimellani, joka on HTC One X. Tässä uutukaisessa PowerShot N:ssä yhdistyy siis laadukas pokkari ja mobiiliominaisuudet.

PowerShot+N+WHITE+BCK.jpg

PowerShot+N+WHITE+FRT.jpg

PowerShot+N+WHITE+FSL+w+LCD+HALF+UP.jpg

PowerShot+N+WHITE+FSL+w+LCD+UP.jpg

PowerShot+N+WHITE+FSL.jpg

PowerShot+N+WHITE+REV.jpg

Kamerasta ja tekniikasta jotain ymmärtävät voivat käydä tutustumassa tarkemmin tähän uutuuteen Canonin sivuilta.

Minä tunnustan ihan suoraan, että en ymmärrä tekniikasta tuon taivaallistakaan, muutamia pikkuisia juttuja lukuunottamatta. Tämä kamera kuitenkin herätti mielenkiintoni välittömästi, joten ajattelin sen siksi teille jakaa. Ja onhan tämä valkoinen! ;) No, löytyy tätä perus mustanakin. 

Sen uskallan sanoa, että kunnon digijärkkäriä tämä ei varmasti ikinä voita, mutta mitä olette (varsinkin te tekniikasta jotain ymmärtävät) mieltä, kuinka laadukkaita blogikuvia tällä saisi ja suosittelisitteko ainoaksi kameraksi? Vai kannattaako ihan suosiolla jatkaa järkkäristä haaveilua? ;)


Kuvat: Canon