WAU!

2013-01-17_1358421145.jpg

Aivan ihana auringonpaiste ollut tänään ja se saikin minut jo herättyäni päättämään, että tänään on lenkkeilypäivä. :)

2013-01-17_1358422298.jpg

Varusteet kasaan, päälle ja menoksi!

IMAG2520.jpg

IMAG2517.jpg

IMAG2522.jpg

Pakkanen oli tuulen kera hieman pureva, mutta kun vetäsi pipon lisäksi vielä hupun päähän, niin kävely oli ihanaa. Kaikki ei kuitenkaan mennyt ihan niin kuin piti, ylläri. ;)

Ehdin kävellä ja nauttia ulkoilmasta noin vartin yhteen suuntaan, kunnes akillesjänteen kohdalta ihanat Sorelini alkoivat hiertää niin pahasti, että kävelystä ei olisi tullut enää mitään. Niinpä sitten linkutin lähimmälle bussipysäkille ja palasin kotiin.

IMAG2524.jpg

Ei ihme, että hieman koski. :/ No, tulipahan kuitenkin oltua hetki ulkona ja hieman sai käveltyäkin. Parempi vähän kuin ei mitään!

Onko kellään muulla Sorelit omistavalla ollut samaa hiertämisongelmaa? Muutoinhan noi kengät ovat aivan unelmat, sillä ovat lämpimät ja keveät. Ensi kerralla - jos muu ei auta - täytyy vaan laittaa hiertymäkohtaan laastaria pari kerrosta, niin ei pääse iho rikkoutumaan. Voihan se olla, että käytössä kenkä muovautuisi niin ettei hierrä? Vähän niin kuin ballerinoissa? ;)