Bongasinpa nelly.comilta Jeane Blush Leah Parkas -takinimp?type(inv)g(17905396)a(2045757), joka on nyt -50%. Itselläni on samaisen merkin Tove Parkas, jonka ostin viime keväänä alennuksesta. Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen ja voin siksi vilpittömästi suositella samanmoista takkia. On lämmin, itse pärjään niin että alla on vain pitkähihainen ohut trikoopusero. Huppu on iso ja varustettu karvalla. Koska olen lyhyt, takki on myös hieman pidempi kuin normaalisti ja itselläni lähes polviin. Peppu piilossa ja lämpimänä. ;) Mainio niin sukkisten ja hameen kuin farkkujenkin kanssa!

Jeane+Blush+Leah+Parkas.jpeg
Jeane Blush Leah Parkas, valkoinenimp?type(inv)g(17905396)a(2045757)

Omassa Tove Parkasissa koot olivat reiluja, joten suosittelin silloin Tove Parkas -postauksessa ottamaan normaalia kokoa pienemmän. Tästä Leah Parkasista en uskalla mennä sanomaan mitään varmaa, mutta otaksun mallin olevan pitkälti sama kuin Tove. Takin tuotesivulta kannattaa vielä kurkistaa asiakasarvosteluista, mitä mieltä koosta ovat takin jo hankkineet. :)

Nellyllä on muutenkin alet alkaneet, joten niitä kannattaa tarvehankintoihin hyödyntää. Shoppailemaan pääset tästä!


Sisältää mainoslinkkejä