Whish list for Christmas -postauksen jälkeen on mieleen pulpahtanut vielä pari jouluista toivetta ja viskonpa nekin tänne blogiin, niin saan ne pois mielestäni ja ehkä Joulupukki ehtii ne vielä täältä bongaamaan. ;)

Skin-Food__b9fc266ad2_03.jpg
Weledan Skin Food-rasvaa verrataan apteekin Bepantheniin ja kuuluisaan Eight Hour Creamiin. Tässäpä niille hyvä vaihtoehto luonnonkosmetiikan saralta.


4973167977279_2.jpg
Sensai 38 ripsari on hyväksi todettu. Ei varise eikä sotkeennu kovassakaan viimassa ja sopii myös kokemuksen mukaan tällaiselle herkkäsilmäiselle. Tämä luottotuotteeni on puuttunut jo aivan liian kauan varastostani.


numero+2+hunajamaito.jpg
Tällaiselle puna- ja ongelmanaamalle Lumenen Triple Stay mattameikkivoide on ollut tooooodella hyvä ja sillä onkin saanut aika paljon ongelmia piiloon. Pääsin tätä onnekkaana testaamaan ja tällä tiellä olen ajatellut pysyä. Testaamani sävy on ollut toiseksi vaalein Hunajamaito ja sävynä on ollut aika passeli. Sarjassa on vielä asteen vaaleampi sävy, mutta lieneekö itselle sitten liian vaalea.


ttcb.jpg
Olen tyytyväinen Tangle Teezerin käyttäjä ollut puolitoista vuotta enkä ajattelekaan siirtyväni tästä enää muiden harjojen pariin. Todella käytännöllinen ja hyvä harja, mutta olisihan se kiva, jos olisi toinenkin kappale jonka voisi sujauttaa vaikkapa käsilaukkuun. ;)


Kosmetiikkaan ja kauneudenhoitoon liittyviä ovat siis nämä loput toiveet ja sen lisäksi tietenkin ihan rahalahjat ovat tervetulleita. Raha on siinä mielessä kätevä toive, että sillä jokainen voi tehdä mitä haluaa. Voi ostaa itse toivomansa tuotteen tai palvelun tai vaikka ostaa ruokaa, maksaa laskuja tai pistää syrjään jotain tiettyä varten. Siinä hyvä vinkki niille, joille ei keksi muuta hyödyllistä tai kivaa lahjaksi. :)

Eiköhän näistä parista joululahjatoive-postauksesta pukki löydä jotain sopivaa minullekin. Ja jos ei, niin toimivat näppärinä ostoslistoina sitten joulun jälkeen.