Korjasin joulun pois jo Tapaninpäivänä, kuten aiemmin kerroinkin. Koristeet makasivat tuossa eteisen lattialla tähän asti, osa pakattuina ja osa vaan läntättyinä pinoon. Päätin, että kun vuosi vaihtuu, kodissa ei varastoon meneviä näkyviä pinoja ja laatikoita enää ole vaan ne on saatava pois eteisestä ennen sitä. Normaali ihminen tosin olisi jo pistänyt ne pakettiin ja pois siivotessaan, mutta mä olen niin laiska, että siksi päätyivät vaan yhteen isoon läjään odottamaan pakkausinspiraatiota. ;)

IMAG2148.jpg

Koristeet ovat tämän sesongin aikana lisääntyneet myöskin, sillä kannoin ennen joulua varastosta tuon punaisen kassin ja nyt vien sinne takaisin nuo kolme kassillista. ;) Samalla varastoon joutaa jo pidemmän hetken eteisessä lojunut laatikko, johon tungin varastoon joutavaa kamaa, kuten kirjoja yms. 

Ajattelin aloittaa seuraavan vuoden pitkälti samalla teemalla eli tavaran raivauksella, joka on tässä uudessa kodissa jäänyt hieman puolitiehen.