Pari viikkoa sitten pääsin ensimmäistä kertaa vierailemaan Kärkkäisellä Lahdessa. Sieltä tarttui mukaan muutamiakin juttuja, jotka nyt päätin esitellä teillekin. Mukana on myös ostos Lahden H&M:sta.

Ensimmäisenä siis H&M:sta löytämäni ihana neulehame. Värinä oli myös viininpunainen, tosi nätti sekin.

IMAG0981.jpg


IMAG0982.jpg


IMAG1095.jpg


Neulehame sopii hyvin yhdistettäväksi hieman vartalonmyötäisempään paitaan tai puseroon. Itse olen käyttänyt pitkähihaisen trikoopuseron kanssa, mutta aion myös käyttää tätä mustan neulepoolopuseron kanssa. Hieman laihemmille hameen kanssa sopii mielestäni käytettäväksi myös isompi ja muhkeampi neule ja hieman särmää voi hakea asuun vaikka sujauttamalla paidan etuosan helman kevyesti hameen vyötärön sisään.

Mukaan lähti myös ehdoton tuoksusuosikkini eli Sarah Jessica Parkerin Lovely, johon rakastuin vuosia sitten laivalla käydessäni. Pitkään tämä tuoksu on minulta ollut loppu, mutta nyt vihdoin ryhdistäydyin ja nappasin mukaan. Lieneekö kohtalon johdatusta, sillä tämä oli viimeinen kappale hyllyssä. ;)


IMAG0985.jpg


Mukaan lähti myös alla olevassa kuvassa näkyvät astiat.


IMAG0994.jpg


Tuo laakeampi astia on voirasia, mutta sopii täydellisesti säilömään Marseille-palasaippuani ja niinpä se pääsikin kylppäriin tikashyllylle.


IMAG1100+kopio.jpg


Palasokeri sai arvoisensa astian vihdoin eikä tarvitse säilyttää niitä tylsässä myyntipakkauksessa.


IMAG0991.jpg


IMAG1106.jpg


IMAG1109.jpg


Alla olevan kuvan pienille vuoille en ole vielä keksinyt käyttöä, mutta ne oli pakko saada kun samanmoisia olen kauan jo himoinnut ja koska nämä kustansivat vain euron kappaleelta niin päätös oli helppo. Ehkä näihin voisi laittaa vaikkapa pähkinöitä tarjolle.


IMAG0992.jpg