Mulle tarjoutui yllättävästi mahdollisuus hankkia myynnistä tämän 2012 vuoden loppuun mennessä poistuvat Muumimukit, joten lähdinpä eilen sitten shoppailukierrokselle metsästämään mukeja. :)

IMAG2126.jpg

Muumipeikko-mukin sain ostettua Iittalan myymälästä 10 euron alennushintaan (ovh 17,60). Niiskuneiti-mukia heillä ei ollut enää. Tosin kertoivat, että sitä saattaa tulla kyllä vielä uusi erä myyntiin.

Niinpä jatkoin mukinmetsästystä. Seuraavaksi kävin Anttilassa, jossa mukeja oli vielä jäljellä. Hinta olikin jo suolaisempi, 15 euroa. Jätin sieltä mukin ostamatta ja kokeilin onneani vielä Tarjoustalossa. Ei Niiskuneiti-mukeja. Tässä kohtaa pohdin, mennäkö vielä Prismaan ottamaan riski, josko sieltä löytyisi mukeja ja halvemmalla kuin Anttilasta. Päätin ottaa riskin ja tadaa, Prismasta löytyi hyllystä useampikin Niiskuneiti-muki ja kaiken lisäksi hintaan 11,90. Hyvä, että en epävarmuuksissani ostanut mukia Anttilasta. :D

IMAG2132.jpg

IMAG2137.jpg

Nyt sitten vaan muutkin mukeja kaipaavat metsästelemään ennen kuin loppuu! Iittala Storesta ainakin vielä Muumipeikkoa löytyy, Niiskuneiti on verkkokaupan puoleltakin näemmä loppu.

Muumipeikko-muki Iittalan verkkokaupasta täältä, hinta 10 euroa.

Niiskuneiti-muki Finnish Design Shopista täältäimp?type(inv)g(16512034)a(2045757), hinta 17,60.

Muumipeikko-muki Finnish Design Shopista täältäimp?type(inv)g(16512034)a(2045757), hinta 17,60.

Muualta en mukeja löytänyt, vaikka useamman verkkokaupan kahlasin läpi (Hobby Hall, Stockmann, TokNet, Citymarket, NetAnttila, Kodin Ykkönen jne.).

Jos joku tietää paikkoja, mistä mukeja vielä voi löytää niin tietoa saa jakaa vaikka tuolla kommenttiboksin puolella. Saadaan mahdollisimman monelle halukkaalle vielä puuttuvat mukit. :)


Sisältää mainoslinkkejä