Jostain kesästä asti olen ajatellut hankkivani Tigerista kivat valkoiset korit hattuhyllylle, jotta niihin saisi kätevästi hatut, hanskat ja huivit. Nyt vihdoin toteutin tämän, joten säilytysjutuissa ollaan taas askel lähempänä tavoitetta. Korit maksoivat kappaleelta neljä euroa.

IMAG1373.jpg


IMAG1375.jpg


IMAG1376.jpg


Koreihin naputtelin dymolla sisällöstä kertovat tarrat.

IMAG1388.jpg


IMAG1391.jpg


Minulta on toivottu muutamaankin otteeseen enemmän kokonaiskuvia kodistani ja otin eteisestä nyt muutaman räpsyn. Se selittää ehkä (?), miksi en ihan vielä haluaisi esitellä kokonaisuutta.

IMAG1393.jpg


IMAG1396.jpg


IMAG1398.jpg


Kuten näkyy, kaikki on kesken. Mun ongelma on lähinnä se, että en voi/tahdo/kykene jostain syystä pistämään tavaroita paikoilleen ennen kuin olen päässäni keksinyt ja hyväksynyt niille kunnollisen paikan. Ja vaikka VIHAAN tällaista rojun määrää ja joka puolella lojuvia tavaroita, niin kokisin vielä suurempaa ahdistusta väärissä paikoissa olevista tavaroista. Siispä olen opettanut itseni sietämään kaaosta, koska olen paljon tyytyväisempi sitten kun tavara on oikealla paikallaan. Taas yksi näitä perfektionistin kirouksia.

Kuvissa näkyvän valkoisen tornituulettimen ja mustan koristeoksan vein eilen varastoon. Lattialla olevasta Hobby Hallin pahvilaatikosta siirsin tavarat takana näkyvään banaanilaatikkoon. Banaanilaatikko odottaa vientiä varastoon ja Hobbarin laatikko plus pari muutakin laatikkoa, jotka kuvissa näkyvät vein tänään pahvinkeräykseen. Varastossa käydessäni toin sieltä kodin joulusisustustarvikkeet ja niistä paperinen joulutähti on jo päässyt ikkunaan.

IMAG1400.jpg

Suurin osa sisustusblogeja lukevista tietää, että arki blogikuvien takana ei aina ole yhtä siistiä kuin miltä kuvissa vaikuttaa. Välillä on kiva katsella niitä reality check -kuvia bloggaajien kodeista, mutta minä pääasiassa tykkään kyllä niistä siistimmistä kuvista. Ne tuovat iloa, piristystä ja inspiraatiota. Kyllä minä ilman sotkukuviakin tiedän, ettei elämä ole juuri sitä, mitä kuvissa näkyy ympäri vuorokauden. On tiskiä, villakoiria, lehtipinoja, vaatteita lojuu siellä täällä ja lapsiperheissä lelut ovat suurimman osan ajasta hujan hajan lattioilla.

Miten on, haluatteko nähdä kuvia kaaoksestani vai jaksaisitteko mitenkään odotella, että tämä laiska ja täydellisyyden tavoittelija saa kokonaiskuvaa hieman siistimmäksi ja siihen asti kuvaa sitten yksityiskohtia? ;)