Jouluun kuuluu ripaus punaistakin valkoisen ja hopeisen joukkoon. Kynttiläasetelman sommittelua -postauksessa nähdyn lisäksi punaista on pienten Venetsialyhtyjen muodossa. Nyt punaista näkyy myös keittiön välitilassa, johon laitoin kummityttöni askartelemat joulutontut. Sopivat siihen hyvin ja näkyvät kivasti joka paikkaan.

IMG_20121222_123909.jpg

IMAG1907.jpg

IMAG1899.jpg

Kotini joulukoristelu jäi tänä vuonna todella vähäiseksi, sillä joulufiilis ei ole vieläkään antanut kuulua itsestään. Onneksi kuitenkin jouluruoista ja kynttilänvalosta voi nauttia ilman joulufiilistäkin. :) Jouluaaton vietän lapsuudenkodissa ja joulupäivänä menen nauttimaan jouluruoasta ja yhdessäolosta siskoni ja siskonlasteni luokse. Tapaninpäivän ajattelin viettää rauhassa kotosalla. 

Kutkuttavaa aatonaattoa! :)