Tänään Wanhassa Satamassa järjestettiin ilmainen Olivia Live-tapahtuma Olivia-lehden lukijoille. Olen Oliviaa lueskellutkin ja muutaman kerran tilannutkin, joten olihan se lähdettävä paikan päälle katsomaan, mitä kivaa meille lukijoille oli keksitty.

IMAG1318.jpg

IMAG1319.jpg

IMAG1321.jpg

IMAG1323.jpg
Lancômen pikameikkauspiste

IMAG1324.jpg

IMAG1326.jpg
Lapsiparkki! Tämä oli todella iloinen juttu, että myös lasten kanssa pystyi saapumaan paikalle.

IMAG1327.jpg

Ja olihan siellä sitten panostettu myös tarjoilupuoleen, seuraa siis herkullisia kuvia.

IMAG1328.jpg

IMAG1337.jpg

IMAG1338.jpg

IMAG1339.jpg

IMAG1340.jpg

IMAG1341.jpg

IMAG1342.jpg

Sitten se, missä minä suurimman osan ajastani vietin eli Tyyliklinikka. Tyyliklinikka oli työpaja, jossa sai selailla ja leikellä vanhoja Olivia-lehtiä ja askarrella oman ns. tyyli- ja inspiraatiokartan. Olen vastaavanlaisia karttoja tehnyt leikkaa+liimaa -taktiikalla ennenkin - eri aiheista tosin - ja ne ovat aina yhtä terapeuttisia. Siksi varmaan tämä putiikki saikin täyden huomioni.

IMAG1344.jpg

IMAG1345.jpg
Tyyliklinikalla oli myös ihana Strictly Style -blogin Mrs. V, jonka blogia olen lukenut siitä asti kun puolisentoista vuotta sitten blogimaailmaan eksyin. Oli kiva nähdä hänet ruudun ulkopuolella eikä pettyä tarvinnut, todella mukava ja ystävällinen nuori nainen. :)

IMAG1350.jpg
Oma inspiraatiokarttani vielä tyhjillään.

IMAG1351.jpg

IMAG1354.jpg

IMAG1355.jpg
Tämän tekemisessä hurahtikin aika kauan, sillä tällaisia tehdessäni uppoudun aina tosissani ja tuloksen pitää olla just eikä melkein. Sisältö, asettelu ja lopputulos ovat tällaiselle perfektionistille tärkeitä. Ei voi vain miten tahansa läiskiä kuvia paperille. ;)

IMAG1357.jpg

IMAG1365.jpg
Olivia oli kutsunut paikalle esiintymään Jonna Tervomaan ja saimmekin nautiskella useammasta hyvästä biisistä. Oletteko koskaan ajatuksella kuunnelleet Tervomaan sanoituksia? Wau, sanon minä! :)

Saimme mukaamme myös lahjakassit, jotka sisälsivät kaikenlaista pientä kivaa. Kassissa oli valkoinen Olivia-tekstillä varustettu t-paita, jossa teksti on kauniisti hopealla. Lisäksi maistiaispussi Löfbergsin kahvia, Osisin hiuspuuteri, Lancômen Génifique Youth Activating Concentrate sekä oma suosikkini NoraNorway rannekoru. Musta ja näyttävä, tykkään!

IMAG1401.jpg

IMAG1402.jpg

IMAG1405.jpg

Tapahtumassa oli paljon muutakin nähtävää ja koettavaa, mutta itse jouduin poistumaan paikalta jo muutaman tunnin kuluttua, joten en ehtinyt ihan kaikkea nähdä. Tokihan mulla meni aikaa myös siellä Tyyliklinikalla, mutta tykkäsin siitä niin kovasti ettei edes harmita. :) Tiedänkin mitä voisin jatkossa tehdä vanhoille lehdilleni, jotka siirtyvät kohti kierrätystä. Inspiraatiokarttoja voi tehdä sisustusaiheisena tai sitten esimerkiksi juurikin tällaisia tyylikarttoja tai vaikkapa ihan vaan oman elämän haaveista ja tavoitteista yleisesti.

Kiva, että Olivia järjesti tällaisen tilaisuuden. On aina kiva, kun lukijoita huomioidaan! Jos teitä kiinnostaa liittyä Olivian maailmaan, niin nyt olisi ihan hyvä lehtitarjouskin, meinaan nyt saa 5 lehteä hintaan 24,90 ja tilaajalahjaksi Minna Parikan kukkaroimp?type(inv)g(17302672)a(2045757).

Huomenna onkin sitten vuorossa piparinkoristelutalkoot kummipoikani luona! :)


Sisältää mainoslinkin