Ajattelin erilaisia otsikoita tälle postaukselle niin hartaasti, että meinasi pää hajota.

Alaston totuus

Nolo paljastus

Ei näin

Luovutan

Olohuone

Siinä nyt joitain, mitä kävi mielessä kunnes päädyin tuohon Lähtöruutuun.

IMG_2786.JPG

IMG_2783.JPG

IMG_2790.JPG

IMG_2792.JPG

IMG_2794.JPG

IMG_2795.JPG

Suurin osa ylimääräisestä rojusta on siivottu pois ja tavaroita sullottu kaappeihin. Muutama pussukka ja juttu etsii vielä paikkaansa. Joissain kohti tavaraa on esillä aivan liikaa ja alin kuva osoittaa, että sille Bestålle olisi todellakin tarvetta. Ehkä joskus, kun voitan lotossa. Ja jos ensin alkaisi lottoamaan ;)

Olin suunnitellut laittavani teille isompaa näytettä kodistani sitten, kun täällä olisi hieman valmiimpaa ja innoissani otin kuvia eilen kun sain viimeiset akuutit tavarat pois jaloista pyörimästä. Sitten näin nämä kuvat ja tajusin, että ei tämä ole lopputulos.

Tästä se kaikki vasta alkaa.