Nyt kannattaa mainosten inhoajien lisäksi myös kaikkien söpöistä kosmetiikkaputeleista ja ihanista tuoksuista huumaantuvien sulkea silmänsä eikäku siis selaimensa, sillä nyt tulee semmosia herkkuvinkkejä joululahjoiksi Yves Rocherilta, että rahat oksat pois! Tai miksei ihan itsensä hemmottelemiseen... On nää vaan hitsi vieköön semmosia, jotka voisin ihan jokaisen ottaa omaan kylppäriin. Niiden kanssa voisi sitten lotrata ja läträtä itseään hemmotellen. Mmmmmm!

S1235.jpg

S1236.jpg

S1233.jpg

S1237.jpg

S1008.jpg

08215.jpg

09933.jpg

41980.jpg

70694.jpg

A10894.jpg

S1243.jpg

S1242.jpg

S0693.jpg

Eikä unohdeta niitä miehiäkään, joille myös löytyy kaikenlaista Yves Rocherin valikoimista. Tässä yksi esimerkki.

S1245.jpg

Eikä toivoakaan, että olisin itse säästynyt tilaamiselta. Hoh, toiveajattelua! :D

Ja koska ei riitä, että ne putelit ja purnukat on niin söpöjä ja sisällöt ihanan tuoksuisia ja hemmottelevia niin sen lisäksi ensimmäiseksi ostoskoriin klikatusta tuotteesta saa -30% JA koko tilaus toimituskuluitta. Ei ole tehty helpoksi tilaamatta jättämistä ei. Ja vaikka olen jo oman tilaukseni pistänyt pari päivää sitten menemään, niin tässä taas kovasti kutkuttelee lisätilaus mielessä. :)

Ehkä hankin isomman kaapin kylpyhuoneeseen...

Itseään pääsee kiusaamaan tai shoppailemaan tästä!


Mukavaa ja talvista joulukuun ensimmäistä viikkoa, tällä viikollahan myöskin juhlitaan ja kunnioitetaan kotimaamme itsenäisyyttä <3


Sisältää mainoslinkkejä