Tänään on ollut aavistuksen verran parempi päivä kuin eilen ja toissapäivänä.

IMAG1835.jpg

Hieman sain päivemmällä käytyä paperi- ja roipepinoja läpi ja jo parikin plänttiä enemmän lattiapintaa näkyvillä on parempi kuin eilen. Jossain vaiheessa tänään aion vielä silputa tärkeitä papereita, siis roskiin meneviä ja jaksamisen mukaan ehkä jotain muutakin pientä. Jos jaksan, stressiä ajattelin yrittää välttää.

IMAG1840.jpg

Muutoin tämä päivä ja ilta on tullut vietettyä kynttilänvalossa, vain hetkittäin olen jotain tehdessäni käyttänyt valaisimia.

IMAG1850.jpg

Syön klementiinejä, omenia ja juon lämmintä alkoholitonta glögiä. Blossa alkoholeineen ei ollut ollenkaan mun juttu. Join itsenäisyyspäivänä mukillisesta kaksi kulausta ja heitin loput pois. Joku saa tuon lopun Blossan tulla juomaan, jos haluaa. Muutoin viskon pois ja säilytän pullon.

IMAG1854.jpg

Käyn kuumassa suihkussa ja piiloudun torkkupeiton alle sohvalle katsomaan jotain elokuvaa.

IMAG1866.jpg

Ei vielä täysin hyvä fiilis, mutta huomattavasti parempi. Jospa siis tästä ei enää alaspäin vaan hiljalleen ylöspäin. Eikö vaan? ;)

Mukavaa lauantai-iltaa!