Tämä ilta vietetään sitten kiltisti sohvalla selällään tai korkeintaan Flower-tuolilla selkä suorassa. Alaselkä on kipeä ja äärimmäisen jumissa. Väsyttääkin, joten aika riski makoilla täällä pimeässä kynttilänvalossa. ;)

Ajattelin kuitenkin tulla vinkkaamaan kivasta ideasta, jonka tuossa jokin aika sitten bongasin toisesta blogista. Idea taitaa alun perin olla - jos oikein käsitin - Lauren Conradin. 

Ja koska tilanne näyttää tältä, niin ajattelin ottaa vinkistä vaarin.

IMAG1819.jpg

IMAG1814.jpg

Henkarivaatteita on monenlaista erilaista, kaikki varmaan ihan käytettäviä ja hyvin kelpaavia, mutta kyllähän te tiedätte, että vaikka kaapin kaikki vaatteet olisivat kivoja ja käytettävässä kunnossa niin aina osa vaatteista lojuu ikuisuuden kaapissa ja sitä käyttää vain tiettyjä vaatteita. Yhtään lisää henkarilla säilytettävää vaatetta tuonne ei mahdu, mahdolliset "ylijäämät" on säilytettävä eteisen vaatesyvennyksessä tai viikattava toiseen kaappiin.

Lauren Conradin henkarivinkki onkin hauska.

IMAG1808.jpg

Kaikki henkarit kaapissa käännetään väärin päin. Sitten mietitään joku sopivan mittainen aika, minkä aikana selvitellään, mitkä vaatteet ovat käytössä ja mitkä kerta toisensa jälkeen unohtuvat kaappiin. Neulepuseroiden ja -takkien osalta ajanjaksoksi voisi valita vaikkapa tämän talvikauden. Jos vaatetta ei sinä aikana ole käytetty kertaakaan, se tuskin ansaitsee paikkaansa kaapista jatkossa. Tämä keino vaikuttaa aika vilpittömältä keinolta, varsinkin jos ei ole tarvetta fuskailuun. :)

Kun vaatetta on käyttänyt, voi henkari olla jatkossa sitten ihan oikein päin. Helppoa eikö vain? Sitten pitäisi keksiä myös joku samantyyppinen tilanteenseuraamiskikka vaatekaappiin viikatuille vaatteille. Pitäisikö nekin viikata vaikka väärin päin ja käytön mukaan aina kääntää oikein päin ja käytetyt vaatteet jatkossa sitten ihan oikein päin viikaten... Mitäs olette mieltä tästä henkarivinkistä ja onko ideoita muiden vaatteiden käyttöseurantaan?

Miten te "pidätte kirjaa" siitä, mitä vaatteita tulee käytettyä? Onko teillä sopivasti vaatteita, asusteita yms. vai tuntuuko siltä, että kaapit pursuaa kaikenlaista "ehkä tätä voisi joskus vielä käyttää" vaatetta?