Muutama päivä sitten kun fiilis oli vielä heikompi ja siitä täällä kerroin, mainitsin myös sotkuisesta kaapista, josta olin ottanut kuvan, mutta jonka kuvankäsittelyohjelmani ylivalotti ja siten vesitti suunnitelman pistää kuva eetteristä ulos. Jostain syystä kun olen ensin käyttänyt automaattikorjausta kuvissa ja vielä korjaan värivirheet sekä pienennän kuvakokoa, Macin Esikatselu-toiminto ylivalottaa kuvan. Nyt yritin olla äärimmäisen varovainen ja sain jonkinlaisia (lukekaa: huonoja) kuvia eteisen kaapin siistimisestä tänne blogiin laitettavaksi.

IMAG1883.jpg

Tähän kaappiin olen sijoitellut kaikenlaista, tietyllä tavalla saman tyyppisiä juttuja mutten sitten kuitenkaan. ;) Alla oleva kuva näyttää jo paremmin, että roipetta riittää.

IMAG1887.jpg

Roskiin ei lähtenyt kuin yksi rikkinäinen kassi. Pääpaino näytti tämän kaapin järjestelyssä olla nimenomaan järjestely.

IMAG1888.jpg

IMAG1891.jpg

Alimmalle hyllylle mahtui juuri ja juuri kuntoiluun liittyvä välineistöni ja toiseksi alin hylly sai sisuksiinsa erilaiset matkalaukut ja -kassit.

IMAG1892.jpg

Niiden yläpuolelta löytyy sitten huiveja, vöitä, pikkulaukkuja yms. sekä varatyynyjä ja sisätyynyjä sisustustyynynpäällisille. Niin ja kylppärin matto.

IMAG1894.jpg

Ylin hylly pitää tällä hetkellä sisällään vähemmän kuin mitä sinne mahtuisi. Jes, tavoite siis saavutettu tässä kaapissa! Tirsk! ;) Perintöfiltti ja makuupussi ovat tämän hetkiset tavarat ainoastaan ylähyllyllä.

Tänään olen pyykännyt ja jatkanut projektiani (josta vihjaisin taannoin Facebookissa) dokumenttilaatikoiden parissa, missä säilytän siis kodin tärkeitä papereita. Harmikseni löysin muutaman kansiollisen paperia vielä viimeisestä muuttolaatikosta. Projekti siis käynnissä, mutta lattiaa alkaa olla näkyvillä kasvavassa määrin, jopa äitini kyläillessään huomautti kuinka paljon siistimpää mulla on täällä. Tai no, lähinnä projektikasat ovat vähentyneet. ;)

Huomenna pidän vielä kotipäivän ja yritän saada hommia tehdyksi. Sitten onkin taas palattava arkimenojen pariin. Ehkä täältä vielä noustaan, toivottavasti ennen joulua kuitenkin ja jos saisi vaikka hieman joulutunnelmaakin kehitettyä jostain.

Mukavaa viikkoa kaikille! :)

P.S. Pitäisikö mun hillitä näitä mun höpötyksiä jotenkin ja keskittyä enempi tarkemmin asiaan? ;)