Tänä vuonna mietin, josko elämäni ensimmäistä kertaa itse tekisin jonkinlaisen adventtikynttilä-asetelman ja suunnitteilla olikin hankkia tarvikkeet Ikeasta. Sinne en vielä kuitenkaan ole ehtinyt, joten meinasi jäädä kokonaan väliin. Sitten kekkasin, että johonkin tooooodella yksinkertaiseen asetelmaan saattaisin ehkä kenties löytää matskut kotoakin.

Näillä lähdettiin liikkeelle:

IMAG1257.jpg
Valkoista koristehiekkaa, ns. puolikkaita kynttilöitä, sähkökynttelikön mansetteja sekä sinkkinen alusta.

Mitä tästä sitten tuli? No ainakaan mansetit eivät mahtuneet kynttilöiden ympäri eli se siitä havumaisesta koristeluajatuksesta. Keksin sitten kyllä jotain muuta, eihän asetelmaa nyt kokonaan valkoiseksi voinut jättää. Tässä siis asetelman valmistusvaiheet.

IMAG1284.jpg

IMAG1286.jpg

IMAG1294.jpg

Lahden Robinhoodista pari viikkoa sitten hankitut minijoulupallot pääsivät koristamaan asetelmaa. Numeroita ei nyt ollut, mutta tajuaa sen ilman niitäkin, minkä kynttilän vuoro on milloinkin. ;)

IMAG1298.jpg

IMAG1300.jpg

Sinänsä ihan nätti vaikka hieman yksinkertainen ja ehkä vähän tai aika paljonkin tylsä. Itse ajattelin ihan jotain muuta oikeastaan, mielikuvani mukainen tämä ei ole. Nyt kuitenkin on adventtikynttilät ja päässäni ollut idea ehtii muhia vuoden lisää niin ehkä ensi jouluna on sitten hienompi asetelma! ;)

Mut oikeesti hei, mä en ole kuuna päivänä ikinä koskaan tehnyt mitään tällaista joten ensikertalaiselle ehkä ihan jees... :D

Kivaa lauantaita, huomenna sitten sytytellään adventtikynttilöitä!


P.S. Mulla on ongelmana, että näpyttelen aina kirjoittaessani sanaa 'adventti' ihan päin väärin siitä tulee lähes poikkeuksetta 'adeventti'. Huoh! :D