Minun pokkarini, tuo otsikossa mainittu ja alla olevissa kuvissa näkyvä.

IMG_7135.JPG

IMG_7139.JPG

IMG_7140.JPG

IMG_7142.JPG

IMG_7143.JPG

Löysin vihdoin kameran manuaalin ja äsken kun ajattelin sitä hieman tutkia, tajusin sen olevan saksaksi. Damn! Saksaa osaan vain alkeet. Päätin sitten kokeilla kuitenkin, josko muutamia asetuksia saisin muutettua ja otettua vähän kuvia ikkunassa olevasta paperitähdestäni. No eihän siitä mitään tullut, täytyy kaivaa vielä laatikoita, josko löytyisi suomenkielinen manuska tai sitten vaan omatoimisesti räpeltämään kameran asetuksia.

IMG_6101.JPG

IMG_6102.JPG

IMG_6112.JPG

On nää kuvat siinä mielessä parempia kuin puhelimeni kameralla otetut, että näkyy hieman tähden muotoakin eikä pelkästään iso valoläikkä. Halusin vain tuoda esille nämä kuvat ja todeta perään "Ei näin!".

Huomenna pääsen onneksi opiskelemaan hieman järkkäriä ja saan sen myötä myös hetkeksi järkkärin lainaan, sillä voin sitten kuvailla tuota tähteä teille paremmin.

Joka tapauksessa, tähti ilostuttaa muodoillaan tuolla parvekkeen puolella (siis sisällä se kuitenkin on), sisäpuolella mulla on verhot ikkunassa joten verhon läpi tulee vain valon kajastus. Tykkään hämärästä valaistuksesta kotona ja tuohon verhojen päälle tänne sisäpuolelle laitettuna valo olisi turhan kirkas. Nyt tuolla verhojen ja ikkunan välissä se on just passeli.

IMAG1497.jpg
Tähdestä verhon läpi huoneeseen kajastava valo. Juuri sopivan tunnelmallinen.