Hanna White featherdreams -blogista heitti minua Sisustuksen TOP5-haasteella. Ei ihan siitä helpoimmasta päästä tämä haaste ja tässä jo jonkin aikaa on tullut aina välillä mietittyä, millainen oma TOP5 saattaisi olla. Jonkinlaisen listan kuitenkin nyt sain aikaiseksi.

VALKOINEN POHJAVÄRI

Isommat linjat eli huonekalut ja seinät ovat valkoisia.

Picture+038.jpg

TEHOSTEVÄRIT

Tällä hetkellä tehosteväreinä on ripaus mustaa ja keltaista.

IMG_5359.JPG

IMAG0370.jpg

IMG_6812.JPG

IMG_9124.JPG

Picture+016.jpg

YKSITYISKOHDAT

IMAG0837.jpg

Picture+009.jpg

IMG_6961.JPG

IMG_6864.JPG

IMG_7049.JPG

IMAG0897.jpg

IMG_7066.JPG

AVARUUS

Tarkoitus olisi saada lattiapinnat, tasot ja kaapit mahdollisimman tyhjäksi. Inhoan esimerkiksi kaapeista kaivaa tavaraa muiden rojujen takaa, sivusta ja välistä. Tämän toteutumiseen menee vielä aikaa, sillä olen hieman huono pistämään tavaroita paikoilleen ja lisäksi minulle on ongelma tavaran sijoittaminen, jos en tiedä sille sopivaa paikkaa. Nytkin lattialla on rompetta, koska "en voi koskea siihen ja siirtää sitä ennen kuin mielessäni on TÄYDELLINEN sijoituspaikka". Nämä ovat näitä pään sisällä perfektionistien ongelmia. Olenkohan ainoa, joka on ennemmin kaaoksen keskellä kuin sujauttelee tavaroita mihin sattuu? ;) No joo, sarjassamme taas "inhimillisiä" paljastuksia, hih! En olekaan täydellinen ;) *avautuminen*

KÄYTÄNNÖLLISYYS

Tämä liittyy vahvasti edelliseen kohtaan. Tavoitteenani on rakentaa koti niin, että tavaroille on omat paikkansa ja ne ovat käytännöllisesti sijoitettu. Näin ollen jatkossa siivoaminen ja järjestyksen ylläpito helpottuu. Myös mahdollisimman käytännöllisiä, helposti puhdistettavia pintoja suosin. Rakastin esimerkiksi mustia lakanoitani, mutta niissä näkyi karvat ja pölyt niin vahvasti että epäkäytännöllisyyden vuoksi hankkiuduin niistä eroon.