Parin viikon takaiselta käynniltä Lahden Kärkkäisellä tarttui mukaan uusin tulokas Sinin Ruuviton -perheeseen. Aiemmasta hankinnastani eli kulmahyllystä suihkunurkkaukseen ja kommelluksista sen kanssa voi käydä lukemassa Ei menny niinku Strömsössä ja Uudet imukupit -postauksista.

aa.JPG

Kulmahylly on nyt pysynyt hyvin seinässä ja siksi uskaltauduin hankkimaan myös kylpyhuonetelineen nimeä kantavan pesuainetelineen lavuaarin yläpuolelle. Näin aamuin illoin käyttämäni tuotteet ovat kivasti esillä ja helposti saatavilla eivätkä loju lavuaarin reunoilla.

IMAG1229+2.jpg


IMAG1244+2.jpgIMAG1231.jpg

Kuva on jotenkin vino kyllä nyt, ei vastaa todellisuutta.

Omalla kokemuksellani voin suositella näitä säilytystilaratkaisuksi pikkuisiin kylppäreihin, joissa ei ole mahdollisuutta säilyttää tavaroita kaapeissa tai tasoilla. Sitten jos vielä onnistuu haalimaan kauniita sisustuksellisia purnukoita tuohon esille, niin on vielä nättiäkin. :)