Olit sitten sisustus-, muoti- tai kauneusbloggaaja niin ostoksiin varmasti menee enempi ja vähempi valuuttaa. Eikä tarvitse olla edes bloggaaja, saa sitä rahaa kulumaan elämään muutenkin. Mutta eikö olisi kiva, jos voisi ostoksistaan saada jotain takaisinkin? Siis sen ihanan ostamansa tuotteen lisäksi.

ostohyvitys-logo-sininen.jpg.jpg

Tämähän on siis mahdollista Ostohyvitys.fi -palvelun kautta.

"Ostohyvitys on Suomen ensimmäinen ns. Cashback-sivusto. Termi tarkoittaa takaisinmaksua, jonka asiakkaat saavat tehtyään ostoksia verkkokaupoissa. Maailmalla Cashback on tunnettu ja erittäin suosittu ilmiö, jota hyödynnetään mm. yhtenä markkinointikanavana."

miten-ostohyvitys-toimii.jpg.jpg

Yllä oleva kuva kertoo tiivistetysti kaiken olennaisen: liittyminen Ostohyvitykseen on ilmaista (vaatii vain rekisteröitymisen). Sitten palvelun kautta kirjautuu kauppiaan sivuille, suorittaa ostokset ja tadaa! euroja kilisee tilille. Ja tämä ei siis vaadi minkäänlaista työtä, velvollisuuksia ei ole. Voiko paljon helpompaa enää olla?!

Tästä rekisteröitymään!

"Ostohyvityksen käyttäjät saavat rahaa takaisin Ostohyvityksen kautta tekemistä nettiostoksista. Rekisteröidy ensin ilmaiseksi Ostohyvityksen jäseneksi. Kun olet rekisteröitynyt, kirjaudu sisään sivustolle ja valitse verkkokauppa, jossa haluat asioida tai etsi haluamasi kauppa oikean ylälaidan hakukentässä. Klikkaa verkkokauppaan Ostohyvityksen sivulta ja tee ostoksia normaaliin tapaan. Ostoksesi verkkokaupassa seurataan sähköisesti ja tiedot toimitetaan edelleen Ostohyvitys.fi -sivustolle. Muista, sinun täytyy klikata verkkokauppaan aina Ostohyvityksen kautta, jotta voimme maksaa sinulle ostohyvitystä."

ostohyvitys-logo-valkoinen.jpg.jpg

"Ostohyvitystä voi saada joko prosenttiosuuden ostoksien summasta tai kiinteän euromäärän. Prosenttiosuus lasketaan ostamiesi tuotteiden hinnasta. Esimerkiksi 100 euron ostoksesta, josta saa 5 % ostohyvityksen, sinulle kertyy 5 euroa. Kiinteä summa maksetaan aina ostoskerrasta ei tuotteesta. Sinulle siis maksetaan sama määrä ostohyvitystä riippumatta siitä kuinka monta tuotetta ostat samalla ostoskerralla."

Tätä suosittelen kyllä, sillä tässä ei voi hävitä mitään. Ainoastaan voittaa.


Sisältää mainoslinkkejä