Tänään on MyIittala-päivä Iittalan myymälöissä, verkkokaupassa sekä Outlet-myymälöissä. Tämän päivän ajan MyIittala-jäsenet saavat normaalihintaisista tuotteista 20% alennusta ja laskeskelin, että mitä tahansa nyt päätänkin, kannattaa minun hankkia Iittalan Allas ihan Iittalalta itseltään.

11_myiittala-paiva.jpg

Sokoksella Allas maksaa pikkaisen alta 20 euroa, mutta olin jostakin lukevinani ellen nähnyt omiani ettei 15% alennus koskisi uutuustuotteita ja sellainenhan Allas on. Sitten bongasin Hobby Hallin sivuilta, että he myyvät pientä ja pyöreää Allasta 2 kpl hintaan 29,90 eli aivan ehdottomasti parempi hinta kuin Sokoksella.

Iittalan verkkokaupassa Allas maksaa 18 euroa ja kaksi siis 36 euroa. Siitä kun vähentää 20%, niin loppusummaksi jää 28,80 eli vähemmän kuin Hobbarissa. Mutta nyt kun tuota mietiskelin, niin alun perinhän olin hankkimassa vain yhtä Allasta, joten Iittalalta MyIittala-päivänä hankittuna se maksaisi vain reilut 14 euroa.

Iittalalta hankittuna siis Allas on ehdottomasti kannattavin.

allas_kynttilanjalka_pyorea_110mm.jpeg
Kuvat: Iittala


Tässä vielä lisätietoja MyIittala-päivästä:

Juhlakauden kunniaksi löydät Iittalan myymälöistä ja verkkokaupasta monen monta suosittua toivelahjaa. Jokainen niistä edustaa ajatonta, kestävää muotoilua, jonka arvo säilyy vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen.

Myiittala-jäsenenä saat -20%:n alennuksen normaalihintaisista tuotteista* tämän viikon torstaina 8.11.2012 Iittala-myymälöissä, Iittala outleteissa ja Iittala-verkkokaupassa.

Hyödyntääksesi edun Iittala-verkkokaupassa torstaina 8.11. kirjaudu ensin verkkokauppaan. Kerää haluamasi tuotteet ostoskoriin ja syötä alennukseen oikeuttava koodi MYI2012 "Lunasta etukoodi" kenttään. 


*Etu ei koske seuraavia tuotteita: Iittalan Vuosikuutiota 2013, Art Works-, Vodou- ja Arabian Memories-kokoelmia.Onko teillä jotain tuotteita mielessä/ostoslistalla mihin tuon -20% voisi hyödyntää tänään? :)