Muutaman blogipostauksen innoittamana eksyin kurkistelemaan Hobby Hallin jouluvalikoimaa. Kummasti päädyin tutkimaan Moccamastereita, sellainen kun on pyörinyt mielessäni ja ostoslistallani jo pidemmän aikaa. Seuraavat mallit ovat mielessäni vaihtoehtoina.

cd-kahvinkeitin+hopea'.jpeg
CD-keitin, hopea

moccamaster+antrasiitti.jpeg
CD-keitin, antrasiitti

moccamaster+helmenvalkoinen.jpeg
Perus Moccamaster, helmenvalkoinen

Mutta kertokaas mulle, millainen on helmenvalkoinen?! Olen nähnyt kaupoissa Moccamastereita, jotka ovat valkoisia (olevinaan), mutta ovat jotenkin "lelumaisia" pinnaltaan ja se valkoinen jonka olen nähnyt on aivan liian kellertävä. Onko se ollut Moccamastereissakin vilahtava väri "Dove" vai onko tämä helmenvalkoinen nyt se Dove? Auttakaahan epätoivoista ja tietämätöntä. :)

Tykkään todella paljon tuosta CD-keittimen muotoilusta, mutta tuon perinteisen mallisen pistin harkintamyssyn alle juurikin valkoisen värin takia.

Mikä teidän mielestä olisi paras? Pitäisikö hankkia itselle joululahjaksi Moccis? Nuo CD-keittimet olisivat nyt jopa tarjouksessa hintaan 159 euroa, normaalisti 209 euroa.


Kuvat: Hobby Hall