Samalla kun tapasin toissapäivänä ystävääni kaffittelun merkeissä, tuli tehtyä hieman kosmetiikkahankintoja. Kävin ihastelemassa ja tuoksuttelemassa Kluuvin The Body Shopissa joulutuotteita ja mukaan lähti ihana inkiväärin tuoksuinen vartalovoi. Tätähän ihastelin jo aiemmassa postauksessani The Body Shopilla verkkokauppa!

IMAG1161.jpg

Todella onnistuneesti saatu oikean inkiväärin tuoksu aikaiseksi, vaikka tietenkin tuoksu on semmoinen "kosmetiikkamainen". Ostin samalla ystävälleni joululahjaksi pienen lahjapaketin tästä samasta sarjasta ja hän todellisena inkivääri-fanina tykkäsi myös tuoksusta. :) Ehdinkin tätä jo hieman sipaista iholleni ja ihana inkiväärin tuoksu leijui nenääni pitkin iltaa. <3

Jos jostain syystä ei pääse fyysisesti myymälään nautiskelemaan tuotteista, niitä voi myös tilata verkkokaupasta täältä!

IMAG1160.jpg

Sokokselta puolestaan lähti mukaan jo aiemmin haaveilemani ripsien ja kulmien kestovärjäystuotteet, ruskea väri sekä hapete. Tarjolla olisi ollut myös ihan valmis värjäyssetti (klik), mutta näihin kuitenkin päädyin. Lisäksi ostin Santen hiuslakan, sillä olen nyt joutunut käyttämään normaalia useammin hiuslakkaa ja koska olen tosiaan kärsinyt hiustenlähdöstä (hiustenlähdöstä tekemäni postaus täällä klik), niin ajattelin vaihtaa lakkani samantien luonnonkosmetiikkaan.

IMAG1165.jpg
Sante Hair Spray (klik)

Saa nähdä millaiset kulmat saan ekakertalaisena aikaiseksi. :D


Sisältää mainoslinkkejä