Jonkunlaista kehonhuoltoa tarttis kyllä tehdä. Lihakseni ovat kestävyydeltään olemattomat useammastakin syystä, yksi syistä on valehtelematta puhdas laiskuus. Selkäni on aamuisin jumissa niin, että ei ihan heti uskoisi ikää olevan vasta ripauksen yli 30.

Niinpä pitkään mietittyäni kävin ostoksilla.

IMAG1063.jpg

IMAG1065.jpg

Kahvakuula 6 kg. Olen kuullut, että aloittelevalle naiselle suositellaan alkuun 8 kg:n kuulaa, mutta kaupassa kokeillessa totesin, että ehkä se kuitenkin on mulle liian painava. Olen aika heikko. Nyt sitten vain opettelemaan kahvakuulaliikkeitä. En ole vielä ehtinyt tutkailla netin ohjevalikoimaa, mutta alkuun löysin aloittelijoille tietoa Suomen kahvakuula ry:n sivuilta, joten sieltä ajattelin aloittaa.

Myös teidän lukijoiden vinkkejä otan vastaan, jos sellaisia on. Haluaisin nyt alkuun saada kropan liikkeelle tämän kuulan avulla ja siitä sitten jatkaa yksityiskohtaisemmin. Tällä hetkellä tuntuu kuin kroppani olisi rautakanki.