Viime jouluna jäi Blossa hankkimatta, mutta tälle vuodelle olin päättänyt sen ostaa, kun kuulin sitä saatavan myös alkoholittomana. Usein kuulee hehkutettavan rauhallisia ja ihania iltoja punaviiniä siemaillen, mutta omalla kohdallani sellaista ihanuutta ei pääse koskaan tapahtumaan, sillä en tykkään punaviinistä ollenkaan. Alkoholittoman mausta en tiedä mitään, mutta tänä jouluna sekin asia korjataan, sillä löysin Citymarketista alkoholitonta Blossaa! :)

IMAG0691.jpg


IMAG0693.jpg


IMAG0689.jpg


Kuten näette, pullo on täysin erilainen kuin alkoholillisen Blossan. Ihan kiva tuokin on kuitenkin ja pääasia, että pääsen nyt maistamaan Blossaa ja kivahan on myöskin joskus ostaa glögiä hieman juhlavammassa pullossa kuin niissä perinteisissä kartonkisissa tiiliskivissä. ;)

Tykkäättekö te punaviiniglögeistä vai juotteko omanne alkoholittomana?

Cittarista löysin myös jouluteetä. Forsmanin joulutee, jonka teille arvon jäi niin paljon himottamaan itseäni, että kävin ostamassa samanlaisen myös itselleni. :D

IMAG0694.jpg
Karpaloa ja kinuskia <3

Kas kummaa, eksyin myös Tigeriin. Paljon olisi taas voinut sieltäkin kotiuttaa juttuja, mutta tällä kertaa pysyin aisoissa ja ostin vain kaikkein tarpeellisimmat.

IMAG0696_BURST002.jpg


IMAG0699.jpg


IMAG0702.jpg


IMAG0704.jpg


IMAG0707.jpg


Erilaiset ns. toimistotarvikkeet ovat seilanneet irtoimenaan tuossa kuvassakin näkyvässä kaapissa ja se vasta onkin ärsyttänyt. Samantien kun Tigerissa näin tämän hauskan värisen ja kuvioisen säilytyslaatikon niin homma vähän niin kuin kirkastui mielessäni ja tajusin, että siinä on nyt ratkaisu ongelmaani. Eihän tuo valkoinen ole, mutta niin vaan miellytti silmääni. Alustavasti laatikko sai kodin tuolta hyllyltä, jatkossa se siirtyy muualle.

IMAG0708.jpg

Kuin tilauksesta silmiini osui tämä kosmetiikkalaukku. Minulla on aiemmin ollut käytössä tilaajalahjana joskus saadut Lumin kosmetiikkalaukut, mutta molemmista on rikkoontunut vetoketju. Ei kovin kestävää laatua ainakaan nuo tilaajalahjaksi valmistetut pussukat.

Tämä Tigerin pussukka täyttää kaikki vaatimukset, mitä minulla on ollut tulevalta pussukaltani; iso koko, jotta mahtuu tarpeellinen mukaan matkoille ja kotona toimii säilytyksessä. Helposti puhdistettava materiaali, kiva kuviointi, kiva väri eli mielellään musta tai mustavalkoinen ja viimeisin vaan ei vähäisin vaatimus oli hinta. Mitäs olette mieltä kaikki vaatimukset täyttävästä pussukasta, jolla oli hintaa vain neljä euroa?! ;)

Ja vinkkinä vielä, että Tigerissa on myynnissä halvalla kirjainleimasia, joilla voi askarrella vaikka mitä kivaa!

IMAG0687.jpg


Että sellaista täällä tänään. Mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille!