Olen satunnaisesti maininnut hiustenlähdöstäni, jota vastaan olen alkanut erilaisin keinoin taistella. Olen käyttänyt muutaman kuukauden Piimaxia, jossa on mukana biotiinia. Lisäksi olen käyttänyt hiustenpesutuotteina hyväksi havaittua Cutrinin Bio+ Energen -sarjaa. Hiuksia olen pitänyt lähes koko ajan kiinni (nutturalla) pehmeällä kankaisella hiuslenkillä, jotta hiukset eivät auki ollessaan pääsisi esimerkiksi nukkuessa katkeilemaan. Toisekseen kun hiuksia on niin vähän niin auki ollessa näyttäisivät vain rotanhännältä.

Äsken soi ovikello ja postipoika toi odotetun paketin. Sain testiin tuotesarjan, jonka positiivista vaikutusta toivon kuin kuuta nousevaa. Tiedän, ns. mysteeripostaukset ovat ikäviä ("Tässä pikkuruinen pilkahdus tämän päivän ostoksesta" tyyliin), mutta koska mulla ei ole vielä käyttökokemusta tästä niin en voi oikein muutakaan kertoa. Halusin vain ihan välttämättä tulle hehkuttamaan uudesta "aseestani", jonka testaamisen aloitan heti tänään. <3 Tuotteita pitäisi käyttää ainakin noin kolme kuukautta, joten koska tulokset eivät varmaan heti näy niin voi mennä hetki kun pääsen teillekin kertomaan tuloksista.

IMG_9305.JPG

IMG_9306.JPG

IMG_9307+2.JPG

IMG_9308+2.JPG

Ducrayn tuotesarja (naisten krooniseen) hiustenlähtöön. 

Sarjaan pääsee tutustumaan tästä.


Sain tuotteet testiin, sillä olen mukana Trendin ja Lilyn testaajaryhmässä, jossa testaillaan vuoden 2012 uutuustuotteita.