Aiemmassa postauksessani kerroin taistelustani saada Sinin Ruuviton kylppärin seinään ja Sinituote olikin tarkkana, kun bongasi postaukseni. He lähettivät minulle uudet imukupit pesuainetelineeseen ja siinä se nyt on, katsokaa! :)

IMG_6471.JPG

IMG_6472.JPG

IMG_6476.JPG

IMG_6473.JPG

Se yksi toimiva imukuppi edellisestä yrityksestä sai nyt sitten paikkansa tuosta suihkun vasemmalta puolelta ja olen siinä pitänyt pesupuffiani. Ja jos tuo systeemi nyt toimii ja pysyy nätisti kiinni, niin seuraavaksi ostoslistalla on kylppärin lavuaarin yläpuolelle semmoinen kylppäriteline, johon saisi päivittäiset kasvojenpuhdistusaineet. Samoin jos tuntuu ettei tässä nykyisesstä telineessä tila riitä, saatan hankkia myös tuon yläpuolelle toisenkin.

Katsotaan, onko teline seinässä vielä kun tulen lomalta. Kiitoksia Sinituotteelle upeasta asiakaspalvelusta, tällai kuuluisi yritysten aina toimia. :)

Nyt kohti juna-asemaa ja Pohjanmaata! <3