Vähän kokeilin erilaisia järjestelyjä keittiössä, kun innostuin siirtelemään tavaroita paikasta toiseen. Ikean säilytyspurkit siirtyivät keittiön tasolta uuteen paikkaan ja siitä se sitten lähti.

IMG_6572.JPG

Olisihan ne purkit kivat tuossa tasollakin, mutta halusin kokeilla jotain muuta välillä. Tuosta hyllystä vielä juuri ja juuri yllän ne ottamaan. ;)

IMG_6580.JPG

Kyllästyin Orkidea-tauluni lojumiseen hattuhyllyllä vailla omaa paikkaansa, joten kokeilin sitä tuohon tasolle nojaamaan seinää vasten. Taulu-idea ei itsessään ole yhtään pöllömpi, mutta jotenkin tuo on kokonaisuudessaan sen verran leveä, että näyttäisi paremmalta jossain muualla. Sen sijaan tasolle voisi sijoittaa pari pienempää erillistä taulua. Sitä ajatellen onkin jo ideat muhimassa. :)

IMG_6583.JPG

Tivoli Audion paikka on edelleen keittiön tasolla. Jostain syystä pidän kovasti siitä, että radio on keittiössä. Ja pienessä kodissani se on ihan ok, sillä kun on vain yksi huone, niin samassa tilassahan tuo on. Kynäteline on jo siirtynyt keittiön kaappiin piiloon. Päätin, että se ei sovi tuohon. ;) Kynttiläkin saattaa olla tuossa vain tilapäisesti ja itse asiassa kaikki noista tasolla olevista jutuista saattavat olla vain ohikulkumatkalla jonnekin vielä parempaan paikkaan. ;)

Tässä kun hiljalleen saa pari viimeistä muuttolaatikkoa tyhjäksi ja saan jonkin verran vielä raivattua tavaramäärää pienemmäksi, saattaa ehkä tavaratkin löytää uusia paikkoja. Tuolle taulullehan pitää löydää toinen paikka, mutta nyt sille ei oikein ole paikkaa. Laittaisin sen lattialle seinää vasten nojaamaan, mutta on aika nihkeästi sopivaa lattia- ja seinätilaa. 

Tulipahan sepustus, mutta tietäisitte mikä sekametelisoppa päässäni on kun tavarat etsii paikkaansa niin kovasti että aivot vaan ruksuttaa yötä päivää. :D