Vihdoinkin! Tulihan noita optikkoliikkeitä hieman kierreltyäkin. Nyt vaan on pian saatava lasit ajantasalle, kun silmiä jo särkee ja ovat väsyneet. Päädyin sitten kaiken kiertelyn jälkeen takaisin Itiksen Specsaversille ja ihastuin kaksiin kehyksiin. Jo budjetti olisi sallinut, olisin ottanut molemmat, mutta nyt jouduin valitsemaan.

24860550.jpeg

24860550-2.jpeg

24860550-1.jpeg

Liikkeeseen jäivät hieman haikealla mielellä Jasper Conranin kauniit mustat kehykset. Nämä valitsemani kuitenkin sopivat hyvin ja tuo valkoinen väri antaa kehyksille hieman keveyttä. Mä en ymmärrä yhtään mistä johtuu, että nuo mustat vahvat kehykset sopivat mulle. Aiemmin eivät sopineet, ei sitten millään vaikka kuinka sovittelen sellaisiakin. What the **** has happened?! Miksi ne nyt sitten sopii? :o

Kuvat: Specsavers