Habitare-messuilla ihastuin muutamaankin tuotemerkkiin ja putiikkiin, niistä tahdon nyt esitellä ensimmäiseksi Pisama Designin.

Tuotteet on ekologisesti tehty puuvillasta, denimistä, nahasta kunnioittaen käsityötä, kotimaisuutta ja menneisyyden muistoja. Kierrätystä suositaan ja hukkapaloja käytetään tehokkaasti hyödyksi. Design on kekseliästä ja hauskaa. Pöllöjä, ratikoita, metsän eläimiä... Tyynyliinoja, kukkaroita, penaaleja, meikkilaukkuja, kännykkäpussukoita, keittiöpyyhkeitä ja vaikka mitä!

IMG_9295.JPG


IMG_9296.JPG


IMG_9297.JPG


IMG_9298.JPG


IMG_9299.JPG


IMG_9300.JPG


IMG_9301+kopio.JPG


IMG_9302.JPG


Ensimmäisenä silmäni osuivat noihin ihaniin pussukoihin ja tyynyihin, joissa luki Helsingin kaupunginosien nimiä. Eniten viehätti lapsuudenympäristöni Pasila. <3 Seuraavaksi osui katse valko-keltaiseen keittiöpyyhkeeseen eikä silmäni missanneet edes ihanaa pöllö-tyynyliinaa! Kävin Pisama Designin kotisivuillakin ihastelemassa ja siellä shopin puolella bongasin jopa pöllö-tyynyliinan joka oli valkoisella pohjalla ja mustalla(?) kuvioinnilla. Kelpaisi!

Pisama Designiin ja tarinaan heidän takanaan voi käydä tutustumassa täällä!

Tykkäättekö?! :)