Käytin vihdoin Hyvinvoinnin Tavaratalolta saamani lahjakortin ja tilasin hieman jotain tarpeellista. Tärkeimpiä projekteja hyvinvoinnin ja terveyden osalta ovat minulle juuri nyt painon pudottaminen sekä ihonhoito. Paino onkin tippunut hurjasti lähtölukemista (vuosi sitten keväästä) ja olen muutaman kilon päässä tavoitteestani. Olen myöskin aloittanut taistelun kasvojeni ihon kuntoon saamiseksi. Kasvojanihan siis vaivaa keratosis pilaris, josta olen aiemmin kirjoittanut täällä. Tarkoitukseni on palata vielä lähiaikoina tähän kasvo-ongelmaani.

IMG_6937.JPG

Reilun kaupan vanulappuja ihonpuhdistukseen. Tykkään, että voi ns. tehdä hyvää samalla kun huoltaa itseään. Vanulaput löytyvät täältäimp?type(inv)g(757154)a(2045757)

IMG_6939.JPG

Aion pikkuhiljaa siirtyä käyttämään luonnonkosmetiikkaa tai ainakin yritän siirtyä. Toki varmaan kaikki jatkossa käyttämäni tuotteet eivät ole luonnonkosmetiikkaa. Se voisi olla parempi tälle herkälle, atooppiselle ja muutenkin ongelmaiselle iholleni.

Olen kuorinut kasvojani vartalonkuorinta-aineilla ja halusin nyt ihan varta vasten kasvoille tarkoitetun version. Niinpä tilasin Laveran kuorinnan, joka löytyy täältäimp?type(inv)g(757154)a(2045757)

IMG_6940.JPG

Lisäksi lämmittämään ja makeannälkää kontrolloimaan päätin kokeilla lakritsateetä. Tätä Clipperin lakuteetä on kehuttu ja sen on sanottu olevan makeaa ja todella vievän makeannälkää pois. Onko teistä kellään kokemusta tästä teestä? Onko se auttanut?

Clipperin lakuteen löydät täältäimp?type(inv)g(757154)a(2045757)

Miten muuten teillä, käytättekö luonnonkosmetiikkaa?


Sisältää mainoslinkkejä