Lämpimät, pehmeät ja mukavat syys- ja talvi-illat ovat nyt taatut.

IMG_6832.JPG

IMG_6834.JPG

IMG_6835.JPG

IMG_6512.JPG

IMG_6513.JPG

IMG_6515.JPG

Haaroista roikkuu reippaasti, mutta se ei ole millään tavoin haitannut olemista. Kävely tai mikään muukaan ei ole siitä syystä vaikeutunut, joten (ainakin oma) epäily roikkumisesta oli aiheeton. Haalarin sisäpinta on pehmoinen ja lämmin ja tilavuuden johdosta alle saa vielä lämmintä alle, jos oikein pistää viluttamaan. Tykkään olla tässä omassa potkupuvussani kotosalla enkä enää luopuisi tällaisesta. Muutenkin olen sellainen kotihiiri, että kotivaatteet ovat minulle todella tärkeät. :)

Minkälaisessa roolissa kotivaatteet teillä on elämässä ja arjessa vai onko niillä mitään merkitystä? Ja millaisia kotoiluvaatteita te käytätte? 

Oman jumpsuittini hankin tuossa jo taannoin Bubbleroomista ja juurikin näitä kyseisiä malleja pääset katsomaan tästäimp?type(inv)g(19980058)a(2045757) .


Sisältää mainoslinkkejä