Tilasin tuossa taannoin Sinin Ruuvittoman pesuainetelineen. Alku meni hyvin ja ensimmäinen imukuppi tarttui näpsäkästi kiinni seinälaattaan. No, toinen ei sitten tarttunutkaan. Yritin ja yritin, mutta ei. Ajattelin, että täytyyhän mun olla tosi onneton tapaus, kun en edes imukuppia seinään saa.

Siinä se teline on nyt sitten roikkunut kiinni yhdellä imukupilla ja onhan siinä muutaman putelin saanut säilytettyä vaikka puoliksi vain kiinni ja vinossa on ollut. Sen yhden illan taistelun jälkeen ei paljon ole huvittanut yrittää uudelleen.

Tänään kaveri kävi kokeilemassa, josko vika olisi ollut muussa kuin minussa. No luojan kiitos en sentään oikeasti ole niin onneton vaan imukupin pinnassahan on pieni reikä ja onnekkaasti vielä läpi asti. Eihän se silloin ilmaa saa blokattua ja kiinnity seinään. 

Jes, eli vika ei siis ollut minussa vaan muualla. Ainoa vaan, että ostosta on jo niin pitkä aika ettei tuotetta voi palauttaa tai vaihtaa. Aion silti kysästä myymälästä asiaa, enhän voi enää mitään hävitäkään. Jos ei muuta, niin uusi teline tilaukseen. Sillä välin mennään alla olevan kuvan mukaisesti.

IMG_9308.JPG

Ja kuten otsikko kertoo, ei onnistunut edes kuvaus. :D


IMG_9310.JPG


Ajattelin, että koska tuo toinen imukuppi pysyy seinässä hyvin, siinä voi säilyttää vaikkapa pesupuffia ja hohkakiveä. Kiva ajatus, eikö? No, tässä juuri tätä kirjoittaessa kylppäristä kuului kolahdus eli imukuppi ei siis pitänyt. Ehkä hohkakivi oli liikaa.

Ei vaan mee niinku Strömsössä.


IMG_9307.JPG


Jotta edes jotain kivaa, niin laventelin tuoksuinen Methodin nestesaippua koki viimeinkin loppunsa (oli joko todella riittoisaa tai sitten en huolehdi käsihygieniastani tarpeeksi hyvin) ja pääsen viimeinkin kokeilemaan vuosi sitten (!!!) ostamaani Methodin White Tea -käsisaippuaa. Kyseisen saippuan valmistus on jo lopetettu, joten toivottavasti en rakastu tähän kovin paljon. ;)

Että tämmöinen alku tälle viikolle... kuis teillä on sujunut? :)

EDIT: Sinituotteelta otettiin blogini kautta yhteyttä ja tarjottiin veloituksetta uudet imukupit telineelle. Aivan jumalaista palvelua! En ollut ehtinyt edes ottaa yhteyttää ostopaikkaan saati Sinituotteeseen. Kerrassaan loistavaa! <3 Nyt sitten odotellaan imukuppeja ja kokeillaan uudelleen telineen kiinnitystä. :)