Hyvää huomenta täältä aamukahvin ääreltä :)

Vielä on muutamia asioita hoidettavana ja pakkaaminen saatettava loppuun ennen kuin huomenna aamulla lähtee juna kohti Pohjanmaata ja tämä tyttö pääsee hetkeksi irti arkiympyröistä. Sain Canonilta lainaksi matkalle sopivan pokkarin. Sillä voin sitten ikuistella ihania hetkiä matkaltani.

IMAG0385.jpg

IMAG0380.jpg

IMAG0387.jpg

IMAG0381.jpg

IMAG0382.jpg

IMAG0383.jpg

IMAG0384.jpg

IMAG0386.jpg

Kiitos vaan testimahdollisuudesta Canonille. :) Mielenkiinnolla odottelen millaisia kuvia tuolla reissun päällä tällä saan. 

Enkä tässä nyt muutenkaan oikein meinaa pysyä housuissani, sillä tapaan piiiiiitkästä aikaa ihanan ystäväni ja varmasti käy niin että kotiin palattua on leuat kipeänä pitkistä juttutuokioista. Meiltä tytöiltä ei jutut lopu koskaan kesken. Ihana myös päästä seurailemaan ystäväni tyttären touhuja ja höpötyksiä. <3

Lisäksi odotan innolla paikalliselle kirpparille pääsyä sekä Halpa-Hallin valikoimia. Meillä kun täällä Helsingissä ei HH:ia ole ja siellä on paljon kaikkea kivaa sisustusjuttua edullisesti. :)