Kuten olette ehkä huomanneet, mielessäni on viime aikoina pyörinyt paljon ihmissuhteet, toisten ihmisten kohteleminen niin työpaikoilla kuin missä tahansa muuallakin. Olen nähnyt paljon ikäviä juttuja aiheeseen liittyen, kokenut jonkin verran itsekin sekä omakohtaisten ja muiden kokemusten kautta peilaillut myös omaa käytöstäni elämässä. Kaikki me ollaan ihmisiä, erehtyväisiä ja teemme virheitä. Minäkin. Koskaan en kuitenkaan ole ketään pahantahtoisesti satuttanut, vahingossa toki kyllä. Niin sinäkin varmastikin?

Ei auta kuin pyytää anteeksi, hyväksyä virheensä ja tekonsa ja ottaa opikseen. Mutta tahallinen kiusaaminen ja loukkaaminen, se pistää vihaksi.

hinkuajavinku.jpeg
Hinku ja Vinku - Käytöskukka


No niin, taas lähti rönsyilemään ajatukset. Piti vain tulla vinkkaamaan hyvästä blogipostauksesta, jonka bongasin kaverini blogista mustikkasmoothie. Käykäähän lukemassa! Blogissa on muutenkin todella hyviä juttuja, paljon ajattelemisen aihetta sekä meille kaikille paljon opittavaa muun muassa positiivisesta elämänasenteesta. :)

P.S. Muita ajatuksiani ja pohdintojani elämästä ja mistä milloinkin löytyy uuden tajunnanvirtaa -tunnisteen alta.