MuumiNo125.jpeg

Nyt oli ehdottomasti tultava vinkkaamaan tästä upeasta jutusta, josta ainakin Muumi-mukeista tykkäävät ja niitä keräilevät tykkäävät. Oli väritys, kuvitus ja tyyli sitten mitä vaan kenenkin mielestä, niin tässä kuitenkin hieno keräilykohde. 

Tämä juhlavuoden erikoismalli on suunniteltu nimenomaan Stockmannille ja on saatavana tosiaan huomisesta maanantaista alkaen hulppeaan noin 30 euron hintaan. Tämä muki tulee löytymään taatusti tästä huushollista, itse tykkään tuosta ulkonäöstä, sillä on se raikas ja omalla tavallaan silti tarpeeksi simppeli miellyttääkseen silmää. Ja värityskin on osunut kohdalleen, vaikka noin lemppariväreiksi en vaaleanpunaista ja vaaleansinistä luokittelisikaan. 

Mitäs tykkäätte? Tuleeko tämä muki kotiutettua? :)

Kiitos kaunis tästä vinkistä Materian taju -blogille!